2777
2789

جدیدا موجی از مردان متاهل راه افتادن خودشو مجرد جا میزنن و با دخترا چت میکنن و اصلا هم بروز نمیدن که متاهلن. مثلا تو پیجشون هیچ عکس و تصویری از زن و بچشون نمیزارن و ادعا میکنن مجردن بعد با دخترا چند ماه حرف میزنن و وابسته شون میکنن. این مورد خیلی داره پیش میاد تو دوستام و آشناها

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینستارو چک کردیم بعد هر جا خواست بره مثل سایه دنبالش بریم؟؟

بعضیا رو زیر نفتم نگه داری کار خودشونو می کنن

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

همسرها والدین همدیگه نیستن ها

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اینستارو چک کردیم بعد هر جا خواست بره مثل سایه دنبالش بریم؟؟بعضیا رو زیر نفتم نگه داری کار خودشونو م ...

اره بزاری تو قفس باز از لایه قفس دست درازی میکنن کاری هم ازت بر نمیاد من که حالم از همه مردان بهم خورده 

آیا خدا کافی نیست ؟

اخرین دایرکتی که تو اینستاش جواب داده واسه سال 2022 هست😂دوساله کلی ادم پیام دادن هیچکدومو جواب نداده اصلا یادش رفته یجایی هم هست به اسم دایرکت 

جواب خودمم نمیده😂😂

مگه بچن که زناشون چکشون کننآدم باید خودش عاقل باشه

چک نکنن منظورم اینه یه نشونه بزارن یه عکس دونفره ای چیزی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝