2777
2789
عنوان

روز زن چی گرفتین بیاین بگین منم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرموقع حقوق دادن بهشون خریداتون بگیدراحت تر میخرن تجربه ثابت کرده😁

اره اینم حرفیه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
فعلا هیچی چون پول دستش نیس بهم قول داده بعدا بگیره😍😍

ایشالا مهم  دله

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چون چیزی لازم نداشتم پول داد۳تومنمبارکتون باشه

ممنون همچنین

اره اینم حرفیه

وسط ماه میگم میگه کم میارم حقوق گرفتم بعد

یادش میمونه چی میخوام تا سرماه

همیشه هم میپرسه چی دوست داری بخری نیازت چیه 

مثلا کاپشن نیازمه رستوران دوست دارم

نیازارو میخره هرچقدر پول موند برای خونه و تفریحات به نسبت لازم خرج میکنه

عادت کردم به این رویه منم

اخییی خب بگو بهش چراقهری جبران کنه

گفتم خودش فهمید......بهش هم گفتم هدیه ای که من بگم چرا تو روزش نگرفتی بعدا بخوای بگیری بیاری برام ذره ای ارزش نداره و اگر بگیری ميندازم دور ...الان قشنگ نمیدونه چیکار کنه خودش باعث شد رو دنده لج بیفتم وگرنه من آدم لجبازی نیستم و حتی به یه شاخه گل رضایت میدادم اگر به وقتش میگرفت

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
گفتم خودش فهمید......بهش هم گفتم هدیه ای که من بگم چرا تو روزش نگرفتی بعدا بخوای بگیری بیاری برام ذر ...

😅پس هنوز کاردارییی

من ۳ تومن پول خداییش گرونیه بیایم درک کنیم شوهرامونو

اره والا 

ما سره دخالت های مادرش و حسادت های زنداداشش دعوای زیادی کردیم برای مامانش شب یلدا کادوی روز مادر یه تومن پول داد برای من اصلا یادش نبود تبریکم نگف بعدشم دعوای شدید کردیم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️