2777
2789
عنوان

روز زن چی گرفتین بیاین بگین منم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۳ تومن پول خداییش گرونیه بیایم درک کنیم شوهرامونو

کی کادو خاست

من ۱۱روزه پیش مادره سرطانیم بیمارستانم ی تبریک یلدا و روز مادر ک حقم بود😔

من یلدا براش کلیپ فرستادم اون سین زد هیچی نفرستاد

دیروزم ک هیچی. فقط دخترم برام گل کپسولی خرید خاهرمم یکم شیرینی

منم برامادرم ی شلوار

روزی یبار زنگ میزنه خبرمامانمو میگیره همین

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

کلی پیام تبریک فرستاد و تبریکم گفت

گفته کادو سفارش دادم نرسیده هنوز

توقع کادو گرون قیمت ندارم چون پولاش تو کارت خودمه نمیتونه خرج کنه😂😂😂😂

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
برام یه باکس گل رز خرید ولی کاش نمیخرید یه مشت پول داد اخرش گلا خشک میشه یه چیز بهتر میگرفت

بگو بهش خب ک بجا گل چیزی بخره ک استفاده شه

ولی مبارکت باشه عزیزم 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
ما سره دخالت های مادرش و حسادت های زنداداشش دعوای زیادی کردیم برای مامانش شب یلدا کادوی روز مادر یه ...

عه چ بد 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
پول نداشت هیچی نخرید

ایشالا بعداجبران میکنه

پول

مباروت باشه

هیچی عزیزم این چند وقته دستش خالیه زمین خریدیم خودم گفتم چیزی نمی‌خوام

چ خوب هستی عیب نداره مهم دله درسته

هیچی نگرفتم حتی تبریک هم نگفت

اخی عیب نداره جبران میکنه

من طلا کادو گرفتم البته ازخودم😏

مبارکت باشه عزیزم