2777
2789
عنوان

دخترای شما هم همینقدر مامانی هستن🥹🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 56 پست
دخترخواهرشوم همسن دختر شماست یه بار خواهرشوهرم تنها اومده بود خونه باباش. خواستیم دو کلمه حرف بزنیم ...

نه اشتباه نکن دختر من به جز خودم بیرون باشم به کسی دیگه زنگ نمیزنه.  خونه ی کسی هم برم با خودم میبرم ولی کار اداری داشته باشم یا کارم طول بکشه دیر کنم دلواپس میشه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
چرا نگران باشم هزار ماشالله درسخون مودب آروم با حجب و حیا . فقط نازش خریدار داره دیگه

درسخون بودن بحثش جداس...به این فکر کردی اگه یه روز نباشی چی به سر دخترت میاد؟ اگه یکی از گل نازک تر بهش بگه یا نازشو نخره چقدر براش زجرآوره؟ من مشاور خانواده ام و کیس های مثل دختر شما زیاد دیدم و شنیدم که چقدر اذیت میشن تو زندگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسخون بودن بحثش جداس...به این فکر کردی اگه یه روز نباشی چی به سر دخترت میاد؟ اگه یکی از گل نازک تر ...

من خودم روانشناسی خوندم . و از یه طرف دیگه  به جز خودم اطرافیان همه عاشق  بچه هام هستن چرا باید نازک تر از گل بشنوه

قرار نیست بچشو بزاره تو کوچه که😅فقط رو احساس وابستگی کار میکنه که خیلی هم عالیه

کسی که سه سالگی بچشو میخواد مستقل کنه یعنی کاری بهش نداره .یه بچه ی سه ساله نیاز داره به اینگه صفر تا صد کاراشو مادر انجام بده

کسی که سه سالگی بچشو میخواد مستقل کنه یعنی کاری بهش نداره .یه بچه ی سه ساله نیاز داره به اینگه صفر ت ...

منظور این نیست که کاری بهش نداشته باشه...فقط مثلا جای خوابش رو جدا میکنه و غذا خوردن رو به عهده خود بچه میذاره...صفر تا صد اشتباهه

اصلا خوب نیستهم دخترتون برای دانشگاه و ازدواج به مشکل بر میخوره هم شما بهش شدیداً وابسته میشیکم کم ی ...

هر جا برم باهام هستن .محاله سفر بدون بچه هام برم . 

دخترت ن لوسه ن مامانی فقط تنبل ،اماده میخاد همه چیزو😂😂

نه اصلا 

حالا اگه بگم از اسنپ فود سفارش بدین تا بیام هم قبول نمیکنه 

این عادت رو از اول داشته که من باید کنارش باشم 

درسخون بودن بحثش جداس...به این فکر کردی اگه یه روز نباشی چی به سر دخترت میاد؟ اگه یکی از گل نازک تر ...

اگه پیامای استارتر رو خونده باشی متوجه میشی که خودش به دخترش محبت بیش از اندازه داره 

طرف میگه من دخترمو مستقل دارم بار میارم ایشون میگن چطور دلت میاد!!!!!!! 

با محبت زیادی داره آسیب جدی به دخترش وارد می‌کنه و ظاهرا اصلا هم متوجه نیستن!

نه اصلا حالا اگه بگم از اسنپ فود سفارش بدین تا بیام هم قبول نمیکنه این عادت رو از اول داشته که من با ...

خب مامان جان بنظرت این معقول و طبیعی و منطقیه؟؟؟؟؟که شما باید همیشه پیشش باشی؟