2777
2789
عنوان

دخترای شما هم همینقدر مامانی هستن🥹🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 56 پست
اگه پیامای استارتر رو خونده باشی متوجه میشی که خودش به دخترش محبت بیش از اندازه داره طرف میگه من دخت ...

اره بنده خدا مرغش یه پا داره...فک میکنه مادر خوبیه اما بدترین ضربه رو به بچه هاش میزنه

شما نگران نباش. تا زمانی که زنده هستم دورشون میگردم

دوست مادرم و دخترش هم دقیقا مثل شما بودن دختره تا ۱۲ سالگی پیش مامانش می‌خوابید...دور از جون شما مادره فوت شد و این دختر زندگی خیلی سختی داره چند بار کارش به خودکشی کشیده اون مادر هم دقیقا طرز فکر شما رو داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مامان جان بنظرت این معقول و طبیعی و منطقیه؟؟؟؟؟که شما باید همیشه پیشش باشی؟

به نظرم بله تا زمانی که به سن خودکفایی برسه . به نظرم هنوز زوده براش 

من حتی از بهترین مدرسه ی شهر به خاطر اینکه شیفتش با شیفت خودم یکی نبود  جابجاش کردم .اصلا نمیتونم مادرای شاغلی که بچشون چند ساعت خونه تنهاست را درک کنم ‌ تا خودم زنده ام همه کار براشون میکنم البته که بزرگتر بشه اونوقت می‌تونه مستقل بشه 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

الهی 

دختر منم ۹سالشه خیلی با محبت و مامانیه😍

وابسته نیست چون من دیر از سرکار میام خودش ناهار خودشو داداششو گرم میکنه میخورن مشقاشو مینویسه ولی از لحظه ای ای که از سر کار میریم درو برام بازمیکنه بغلم میکنه منو میبوسه بو میکنه تا شب موقع خواب 

اونروز معلم سوال پرسیده بود بهترین بویی که تا خالا احساس کردین 

نوشته بود بوی عطر مامانم و بابام😍😍

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دوست مادرم و دخترش هم دقیقا مثل شما بودن دختره تا ۱۲ سالگی پیش مامانش می‌خوابید...دور از جون شما ماد ...

خیلی مقایسه ی نابجایی کردی  و اصلا شباهت و کاربردي برای دختر من نداره خدا را شکر 

من  نگفتم دخترم کنارم میخوابه

ولی از لحاظ عاطفی وابسته است . اتفاقا من خودم معلمم و دانش آموزانم هم تقریبا نوجوان هستن  اونایی که مامانشون مثل من پیگیر و مراقبن خیلی موفق تر و شادتر هستن تا اونایی که به قول شما میخوان بچه را به زور مستقل کنن . بیشتر دخترایی که مثلا مادراشون مستقلشون میکنن و هیچ محبتی به دخترشون ندارن از نوجوونی دنبال محبت غریبه ها هستن . من خودم هم واقعا از اون مادرا که همه ی کارای بچه را به خودش می سپارن  ناراحت میشم . مثلا بچه میگه خانم من خودم ناهار درست میکنم مامانم بیرونه .یا خودم لباسمو اتو زدم .اینا خیلی ستمکارانه اس از نظر من .

من تا ۱۸ سالگی به همین روش ادامه میدم بعدش وقتی رفت دانشگاه آروم یاد میگیره خودش انجام بده 

دختر من  از نظر درسی و مسائل شخصی همه ی کاراشو خودش انجام میده .شاد و مهربون هم هست .و من بهش افتخار میکنم 

والا ۱۵سال زیاد نیست برای این حد از وابستگی 

اینهمه هجمه رو نمیفهمم که وای دخترت ازدست رفت ، باید بزنی توسرت و آیندشو خراب کردی و….

بابا ۱۵سالشه همش و بعدم به مامانش وابسته است دیگه مامانشه چی از این بهتر که تو سن بلوغ کمتر در معرض آدمای غریبه قرار بگیره 

من دخترم ۹سالشه وابستگی کاری بهم نداره ولی خیلی دل بسته است و خیلی بهم محبت میکنه 

بدم نمیاد حتی تو ۱۵سالگی هم بهم وابسته باشه مگه‌کسی امن تر از مادرهم وجود داره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

به نظرم بله تا زمانی که به سن خودکفایی برسه . به نظرم هنوز زوده براش من حتی از بهترین مدرسه ی شهر به ...

خب شما از الان روی یه سری چیزا باهاش کار کن که حداقل بدونه مستقل بودن چجوریه

یهو نره توی جامعه وا بمونه

محبت شما به جا و تعلیم و تربیتتون هم بجا

کسی نمیگه دخترتون رو رها کنید فقط بهش آموزش بدین 

حداقل توی همون محیط خونه بتونه از پس خودش بربیاد مثلا دیگه شما براش لقمه صبحانه نگیری همیشه 

اگه شما خونه نباشین زنگ زد بهتون بهش کار محول کنین مثلا بگین تا من بیام فلان غذا رو درست کن لباسارو اتو کن

سعی کنین ماهر بار بیارینش تا علاوه بر حجب و حیا و درسخونی‌ای که داره این ویژگی‌ها هم بهش اضافه بشه

منظور بقیه کاربرا هم از استقلال همینه نه اینکه شما بچه رو ول کنین 

دیگه این حداقل کاریه که یه مادر برای دخترش باید انجام بده

صرف محبت کردن و برآورده کردن نیاز بچه که نمیشه مادرانگی

الهی سایتون همیشه مستدام باشه بالای سر بچه‌هاتون❤️

والا ۱۵سال زیاد نیست برای این حد از وابستگی اینهمه هجمه رو نمیفهمم که وای دخترت ازدست رفت ، باید بزن ...

آفرین عزیزم دقیقا 

من خودم معلم هستم و دانش آموزانم هم تقریبا نوجوون هستم هر روز با رفتارا و نگرششون سرکار دارم. زنگ های تفریح باهاشون حرف میزنم حتی تغذیه هاشون می بینم و  از نوع آماده بدون یا خونگی متوجه وضعیت زندگیشون میشم . خیلی هاشون مادرا از خواب هم بیدار نمیشن یه لقمه آماده کنن  یا مثلا میگن خانم ناهارم آماده نبود کیک خوردم . یا مادره گوشی میده دست بچه خودش گروهش چک کنه اونم گروه مادرا . 

بعضی از بچه ها از این سن کم  به دوستی های عجیب اشاره میکنن . خودم همکلاسی های دخترمو می بینم موهاشون رنگ میکنن آرایش میکنن به پسرا تیکه میندازن ولی  مثلا خودشون آشپزی میکنن خودشون لباس میشورن حتی خرید میکنن .ولی من همه ی این کارا رو خودم برای دخترم انجام میدم  و در کنارش هنوز دخترم پاک و معصوم هست . حتی یک بار خواستم براش کرم ضد آفتاب بخرم اونقدر گفت مامان بی رنگ باشه فروشنده  بهم گفت خانم خوش به حالت با این دختر خانم که اینقدر پاکه.  اونقدر که مادرا متاسفانه دخترا رو به هوای استقلال ول میکنن بیرون