2777
2789
عنوان

پدرم شوهرم نه موندنی نه رفتنی موندم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 19 پست
[QUOTE=365404568]وضعیت منم همینه.کاش بمیرن همه بچه هاوعروس ودومادا راحت بشن ‌.انگارسرکلاسه حضورغیابم ...

.حالاتورونمیدونم ولی پدرسوهرمن جزاینکه اسپرمش باعث بوجوداومدن شوهرم شده،دیگه کاری براش نکرده.این حرفای شوهرمه ها.یه مردسنگدل وخسیس وکثیف

باید تو اینا یه باشعور پیدا بشه بگه بیایین دوتا دوتا بریم بیمارستان یا باهم کل کل دارن که همشون میرن ...

دمت گرم که گفتی دقیقا همینه مادرمم همینو میگه میگه تو کار خودتو بکن سعی کن اصلا کارت بهش نیوفته چون فقط میگه بابام مریض همبن و بس این تعداد هر روز ساعت ۸ صبح تا ۹ شب واقعا رفتن فایده ای نداره بیین چقدر بی منطق هستن تازه از ما عروس ها توقع دارن هر روز برای این تعداد غذا درست کنیم ببریم بیمارستان ،کلا ادم های عجیبی هستن،حتی من ترمیم ناخون دستم بود رفتم ترمیم قیامت کرد که تو خوشحالی بابام مریض منم گفتم به من چه چرا باید خوشحال باشم چون رفتم ترمیم ناخون ؟ بابای تو چند ماه همینه و چند ماه بعدم همینه همه باید کار زندگی تعطیل کنن بخاطر بابای تو اصلا بنده خدا وضع پدرش مشخص نیست اخه واقعا نه این طرفی هستش نه اون طرفی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا خستم کرد ۲ ماه پدرش تو همین وضعیت مونده اصلا ام مشخص نیست کی خوب میشه به قرآن من اصلا معده در ...

الهی بمیرم برات درکت میکنم میدونم تو دلت چ چقد غمگینی اشتباه میکنه خب مریضه ک مریضه خدا شفاش بده 

ولی اونم باید عقل وشعورش برسه ک نباید زندگیو ب کام خودش و زنش تلخ کنه عجبااا چ آدمایی پیدا میشن 

دقیقا 🤣🤣🤣کلا اصلا نباید کاری کرد باور کن من رفته بودم ناخون دستمو ترمیم کنم خدا میدونه چه دعوایی ...

الهی بمیرم برات شوهرا هر کردم یه ایرادی دارن دیگه پدر شوهر منم مریض بود کلن شوهر من پیشش بود قلبشو عمل کرد اینا اصلا خواهر برادراش کاری نکردن ولی ارث که بیاد وسط میگن به شما چیزی نمیرسه 

دمت گرم که گفتی دقیقا همینه مادرمم همینو میگه میگه تو کار خودتو بکن سعی کن اصلا کارت بهش نیوفته چون ...

بابا اون بیچاره پدرشوهرت الان دلش میخاد از کما پاشه یه دقیقه اینارو دعوا کنه بگه برید به کارو زندگیتون برسید 

بعد دوباره بره تو کما

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔