الان تقریبا ۲ ماه بیمارستان بستری هستش یه بار میگن حالش خوبه یه بار میگن حالش بده این ۲ ماه دقیق شوهرم برادراش خواهراش با تمام بچه هاشون راس ساعت ۸ صبح میرن بیمارستان تا ۸.۹ شب وقتی اممیگیم خب یکی دو نفر برین اون بنده خدا که پیهوش چیزی متوجه نمیشه اصلا گوشنمیکنن ،حدود ۱۷.۱۸ نفری هستن همشون که میرن بیمارستان ،اللن ۲ ماه زندگی نداریم نه شوهرم باهام حرف میزنه نه باهام کاری داره تا ام چیزی میگیم میگه بابام مریض ماشین خودش تویوتا هستش تو این داستان داده بود روغن همه چیه ماشین عوض کنن ماشین خودش ماله من ۲۰۶ سال ۸۰ ۴ ماه نبرده مکانیکی ماشین خراب منم همش برونم مسیر های طولانی بهش میگم خل ماشین من خیلی واحب تره تا ماشین تو ماشین منو ببر یه نگاه بندازن شروع میکنه داد بیداد که بابام مریض از وقتی باباش مریض شده زندگیم سیاه شده من باباش خیلی دوست دارم ولی یه کاری کرده پدرش از چشمشم افتاده درست پدر کسی نمیگه که باه پدرش نرسه ولی تو این ۲ ماه ۲۰ بار زندگی ما تا طلاق رفته بخاطر ایشون که عصاب نداره ،بقیه برادراش اصلا مثل این نیستن درسته ناراحتن ولی زندگی به خودشون زنشون سخت نکردن،پدر شوهرم ممکنه تا چند ماه دیگه ام تو این حالت بمونه این میگه باید تنام دنیا تعطیل بشه ،الانم ماشینم خراب همش خونه ام میگه به مم چه بابام مریض خسته شدم از این کلمه حتی چند روز پیش مریض بودم میگفت بابام مریض تو چرا مریض شدی 😐یعنی میگه بابام مریض همه چی بابد تعطیل باشه
باید تو اینا یه باشعور پیدا بشه بگه بیایین دوتا دوتا بریم بیمارستان یا باهم کل کل دارن که همشون میرن ...
دمت گرم که گفتی دقیقا همینه مادرمم همینو میگه میگه تو کار خودتو بکن سعی کن اصلا کارت بهش نیوفته چون فقط میگه بابام مریض همبن و بس این تعداد هر روز ساعت ۸ صبح تا ۹ شب واقعا رفتن فایده ای نداره بیین چقدر بی منطق هستن تازه از ما عروس ها توقع دارن هر روز برای این تعداد غذا درست کنیم ببریم بیمارستان ،کلا ادم های عجیبی هستن،حتی من ترمیم ناخون دستم بود رفتم ترمیم قیامت کرد که تو خوشحالی بابام مریض منم گفتم به من چه چرا باید خوشحال باشم چون رفتم ترمیم ناخون ؟ بابای تو چند ماه همینه و چند ماه بعدم همینه همه باید کار زندگی تعطیل کنن بخاطر بابای تو اصلا بنده خدا وضع پدرش مشخص نیست اخه واقعا نه این طرفی هستش نه اون طرفی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا 🤣🤣🤣کلا اصلا نباید کاری کرد باور کن من رفته بودم ناخون دستمو ترمیم کنم خدا میدونه چه دعوایی ...
الهی بمیرم برات شوهرا هر کردم یه ایرادی دارن دیگه پدر شوهر منم مریض بود کلن شوهر من پیشش بود قلبشو عمل کرد اینا اصلا خواهر برادراش کاری نکردن ولی ارث که بیاد وسط میگن به شما چیزی نمیرسه