2777
2789

الان تقریبا ۲ ماه بیمارستان بستری هستش یه بار میگن حالش خوبه یه بار میگن حالش بده این ۲ ماه دقیق شوهرم برادراش خواهراش با تمام بچه هاشون راس ساعت ۸ صبح میرن بیمارستان تا ۸.۹ شب وقتی ام‌میگیم خب یکی دو نفر برین اون بنده خدا که پیهوش چیزی متوجه نمیشه اصلا گوش‌نمیکنن ،حدود ۱۷.۱۸ نفری هستن همشون که میرن بیمارستان ،اللن ۲ ماه زندگی نداریم نه شوهرم باهام حرف میزنه نه باهام کاری داره تا ام چیزی میگیم میگه بابام مریض ماشین خودش تویوتا هستش تو این داستان داده بود روغن همه چیه ماشین عوض کنن ماشین خودش ماله من ۲۰۶ سال ۸۰ ۴ ماه نبرده مکانیکی ماشین خراب منم همش برونم مسیر های طولانی بهش میگم خل ماشین من خیلی واحب تره تا ماشین تو ماشین منو ببر یه نگاه بندازن شروع میکنه داد بیداد که بابام مریض از وقتی باباش مریض شده زندگیم سیاه شده من باباش خیلی دوست دارم ولی یه کاری کرده پدرش از چشمشم افتاده درست پدر کسی نمیگه که باه پدرش نرسه ولی تو این ۲ ماه ۲۰ بار زندگی ما تا طلاق رفته بخاطر ایشون که عصاب نداره ،بقیه برادراش اصلا مثل این نیستن درسته ناراحتن ولی زندگی به خودشون زنشون سخت نکردن،پدر شوهرم ممکنه تا چند ماه دیگه ام تو این حالت بمونه این میگه باید تنام دنیا تعطیل بشه ،الانم ماشینم خراب همش خونه ام میگه به مم چه بابام مریض خسته شدم از این کلمه حتی چند روز پیش مریض بودم میگفت بابام مریض تو چرا مریض شدی 😐یعنی میگه بابام مریض همه چی بابد تعطیل باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کپ شوهرمنه

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
۱۸نفرو چطوری تو بیمارستان راه میدن.عجیبه😐😂

واقعا عجیب نیست باید باشی بیینی 

چرا عجیب خانواده پر جمعیتی هستن با بچه ها نوه ها پامیشن از صبح میرن تا شب بیمارستان خصوصی والا ما که ندیدیم کشی کاری داشته باشه باهاشون 

وضعیت منم همینه.کاش بمیرن همه بچه هاوعروس ودومادا راحت بشن ‌.انگارسرکلاسه حضورغیابمیکنن همه بایدباشن یکی یه روز نره واویلامیشه.خرن نمیفهمن نوبتی کنن.اخه کاری هم ازسون برنمبادتوبیمارستان

شوهرت خیلی مزخرفه خیلیییی مگه بچه س برین بهش

به خدا خستم کرد ۲ ماه پدرش تو همین وضعیت مونده اصلا ام مشخص نیست کی خوب میشه به قرآن من اصلا معده درد نداشتم الان یه هفته هستش از معده درد دارم میمیرم از بس بهم فشار عصبی وارد شده،اخه پدر تو مریض با این وضعیتی که مشخص نیست تا چند ماه دیگه ام شاید همین باشه باید زندگی همه تعطیل بشه ؟ من از مکانیکی سر درنمبارم در ضمن پولم ندارم وگرنه خو‌دم ماشین‌ میبردم ماشین من قدیمی هستش باهاشم مسیر های طولانی میرم بابد هر ۲ ماه سرویس بشه تو این خودت باباش مریض بوده ماشین خودش سرویس کرده به ماشین من که میرسه میگه نه بابام مریض نه باهام صحبت میکنه نه باهام‌کاری دارع ۲ ماه زندگیمون سیاه شده 

باید تو اینا یه باشعور پیدا بشه بگه بیایین دوتا دوتا بریم بیمارستان 

یا باهم کل کل دارن که همشون میرن 

یا میخوان به بقیه ثابت کنن که ما یه همچین بچه هایی هستیم 

توام به نظر کار به کارش نداشته باش 

خودت کارا تو انجام بده ..این بین زنگ بزن حال پدرشم بپرس

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
وضعیت منم همینه.کاش بمیرن همه بچه هاوعروس ودومادا راحت بشن ‌.انگارسرکلاسه حضورغیابمیکنن همه بایدباشن ...

ای ببین دقیقا اخه مثلا طرف بهوش باشه برن کسی کاری نداره پدر شوهر من الان ۲ ماه کلا بیهوش بعد دکترا ساعت ۱۱ صبح میان اینارو میبینن اطلاعات میدن میرن اینا باز تا شب ساعت ۹ اونجان ،بعدم یکی دو نفر نه همشون میرن کلا بیمارستان فقط اینا هستن. حرفم میزنیم بابام مریض خب اره فهمیدیم ولی از دست کسی کاری ساخته نیست فقط دست خداست ،باور کن من میخواستم مژه بذارم قیامت کرد که نه حق نداری بابام مریض درحالی که بابای تو ممکنه تا چند ماه دیگه ام همین باشه …..به خدا دو ماه زندگی ندارم خسته شدم. میگن بابامون مریض گلا همه همه کاراشون باید تعطیل کنن 

چون باباش مریض پس تو هم مریض نشو خواهشن 😀 😀 😀 😀 😀

دقیقا 🤣🤣🤣کلا اصلا نباید کاری کرد باور کن من رفته بودم ناخون دستمو ترمیم کنم خدا میدونه چه دعوایی باهام کرد که تو خوشحالی بابام مریض گفتم چه ربطی دارع یعنی میگه بابام مریضه هیچ کس هیچ کاری نباید بگنه