2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون به گوشیش رمز بده 😠

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 93 پست
عزیزم دوسال صبوری کردی و چیزی بهش نگفتی.الانم اگه رفتار مشکوکی ندیدی بیخودی دعوا راه ننداز.

رفتار مشکوک زیاد دیدم 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرخواهرم همینطوریه بعد خواهرم شوهرش خواب بود رد رمز افتاد زد فهمیدهشوهرش باهزاران نفرحتا بردشون بیرون خرج کرد اینقد اخلاق شوهرش خوبه فکرشو نمیکرد

بیزارم ازت زندگی..... 
همسر منم همینهبرام مهم نیس رمزش و‌ این کارش

منم برام مهم نیست رمزش ولی واقعا گاهی خیلی خیلی کلافه میشم و با خودم میگم من تو این زندگی اخه چه نقشی دارم همش میریزم تو خودم 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

رفتار مشکوک زیاد دیدم

خب پس باید خیلی قبل تر از اینها باهاش صحبت میکردی راجع به رفتارهاش.الانم دیر نشده بشین با زبون خوش صحبت کن ببین دلیل رفتاراش چیه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

میخواهی زندگیت راحت باشه چشمات رو بعد ازدواج ببند

نه نمیخوام اینجور زندگی رو 

لعنت به این زندگی که من دارم😔

من هیچ فکری نمیکنم چون نامزدم گوشیش رمز داره هیچ وقت ازش رمز نخواستم اونم به گوشی من کاری ندارم  مگه خیانت به رمز گوشیه کسی که بخواد خیانت کنه گوشی مخفی میگیره آقایون اینکارومیکنن زنهاشونم خیالشون راحته خیانت نمیکنن

گوشیش رمز داره مال منم داره ما به حریم خصوصی هم احترام میداریم چیزی بخواهیم به هم نشون بدیم معمولا ب ...

این سطح از شعورو من نمیتونم هضم کنم 

البته منم برام رمز گوشی همسرم مهم نیس اما از ناچاری نه از پذیرش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
شوهرخواهرم همینطوریه بعد خواهرم شوهرش خواب بود رد رمز افتاد زد فهمیدهشوهرش باهزاران نفرحتا بردشون بی ...

من اصلا تو اینجور چیزا زرنگ نیستم رمز و اینا ... تازه شوهر من اخلاقشم خوب نیست 

مثلا مردخیانت کنه چشامونوببندیم به واسطه هوس بازی طرف صدتادردومرض بگیریم

همون ! فور کن نا خیانت کنیم شوهره چشاشو میبنده؟

این سطح از شعورو من نمیتونم هضم کنم البته منم برام رمز گوشی همسرم مهم نیس اما از ناچاری نه از پذیرش

گوشی واقعا یه چیز شخصیه مثلا چت من و دوست صمیمیم اصلا دوست ندارم دست کسی بیوفته 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من اصلا تو اینجور چیزا زرنگ نیستم رمز و اینا ... تازه شوهر من اخلاقشم خوب نیست

خواهرم قیلن مثل تو بود یهوی رمز زد رفت دید بعصی وقت گوشی شوهرشو روعن میزنه ردش بیفته یوشکی تلگرامشونصب کرد

بیزارم ازت زندگی.....