پانیذ۹۲ مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 604 عنوان اگر شوهرتون به گوشیش رمز بده 😠 | مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 93 پست دوساله که رمز داده هیجوره هم برنمیداره حتی یه دقه هم گوشیشو دستم نمیده شما باشید چه فکری میکنید؟ 𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ️ ✿◉●•◦ امروز | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madarmehraban عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5673 نه فقط همین نیست هزارو یک مشکل داریم باید بیخیال بشی هرچند خیلی سخته من پیر شدم
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 11106 اره رمز که عادیه همه ی گوشی ها داره مهم اینکه من ندارم رمزشو و هیجوره هم نمیده بهم تجربم میگه داره یه غلطی میکنه که نمیخواد شما خبر دار بشی وگرنه دلیلی نداره رمز نده حالا یا خیانت یا یه مورد دیگه که نمیشه اینجا باز کنم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏
madarmehraban عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5673 اره والا شوهر منکه خیلی پروعه میگی بهم تهمت میزنی هرکثافت کاری میکنن تهمت.. من عکس وفیلم فبص بانکی پول پرداخت کرده حتی با زبون خودش گفته تو خونم دیدم فیلم گرفتم میگه تهمت نزن خدا بهمون صبر ایوب داده
madarmehraban عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5673 حوصله ندارم همرو بگم میدونم شماهم حوصله ی خوندن نداری اگه تعریف کنم میبینی تنها نیستم بهم میگی جون سختی چطور زنده موندی بفکر خودت باش من دیگه اب از سرم گذشته دلم میسوزه چرا بفکر روزای ناتوانی خودم نبودم