یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی میگی مهریه نداری.کسی نداری.پس میخوای رمزشو داشته باشی که چی؟مچشو بگیری؟اونوقت که پروتر میشه و دیگه جلوی خودت زن میاره!
اینو به فا ل نیک بگیر که ازت حیا میکنه و رمز گذاشته.انقدر بهش محبت کن و بهش نزدیک شو که عاشقت بشه و اگه کاری میکنه ازش دست برداره
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
آره بخدا تازه شوهر من اثر انگشت گذاشته بعد پینم گداشته بهشم که میگم چرا رمز گذاشتی میگه تهمت نزنو فلان آخه کسی که دوتا رمز میزاره یه جای کارش نمیلنگه حالا چند سال پیش چندبار مچشو گرفتم رمز گوشیش روباز کردم دیدم با دخترا چت کرده بود کثافت
حاضرم تو خیابون بخوابم ولی تو اینجور زندگی نمونم احمقم مگه؟ خودشم خوب میدونه
پس خودتم دوسش نداری و فقط میخوای با چشمای خودت ببینی و بهونه داشته باشی واسه رفتن
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲