2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون به گوشیش رمز بده 😠

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 93 پست
میذونی چیکار کن وقتی خوابید سیمکارتشو در بیار بنداز روی گوشی خودت بالاخره زنگی پیامی چیزی واسش میاد

نه اینجوری به درد نمیخوره دلم میخواد ول کنم برم😔

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی میگی مهریه نداری.کسی نداری.پس میخوای رمزشو داشته باشی که چی؟مچشو بگیری؟اونوقت که پروتر میشه و دیگه جلوی خودت زن میاره!

اینو به فا ل نیک بگیر که ازت حیا میکنه و رمز گذاشته‌.انقدر بهش محبت کن و بهش نزدیک شو که عاشقت بشه و اگه کاری میکنه ازش دست برداره

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

نه اینجوری به درد نمیخوره دلم میخواد ول کنم برم😔

من از این کارا زیاد کردم یه شب بیدار شد مچمو گرفت گوشیو باز کرد داد داستم گفت بیا خدا شفات بده بعد خوابید😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اخه اینجوری که نمیشه این چه زندگی منوتو داریم 😭😭😭

آره بخدا تازه شوهر من اثر انگشت گذاشته بعد پینم گداشته بهشم که میگم چرا رمز گذاشتی میگه تهمت نزنو فلان آخه کسی که دوتا رمز میزاره یه جای کارش نمیلنگه حالا چند سال پیش چندبار مچشو گرفتم رمز گوشیش روباز کردم دیدم با دخترا چت کرده بود کثافت

وقتی میگی مهریه نداری.کسی نداری.پس میخوای رمزشو داشته باشی که چی؟مچشو بگیری؟اونوقت که پروتر میشه و د ...

حاضرم تو خیابون بخوابم ولی تو اینجور زندگی نمونم احمقم مگه؟ خودشم خوب میدونه 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

لعنت به این زندگی که من دارم😔

هی گفتی تموم شد 

مردا همشون یه ریگس تو کفششون دارن 

منم رمز گذاشتم رو گوشیم هیچی ندارم ولی مقابل به مثل کردم 

ایقدر مدرک از گوشیش دراوردم 

ایقدر حرص میخوره 

بیخیال رو مرد جماعت حساب نکن

آره بخدا تازه شوهر من اثر انگشت گذاشته بعد پینم گداشته بهشم که میگم چرا رمز گذاشتی میگه تهمت نزنو فل ...

اره اینم دوتا رمز داره و همینطور اعلان پیام و زنگشم که از بالا معلوم‌میشه رو برداشته ! 

سر یه همچین تاپیکی هفت روز تعلیق خوردم 🤐

میترسم به کسایی که میگن گوشی شخصی و فلان یه حرفی بزنم باز نی نی یار کمین کرده باشه🥴

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حاضرم تو خیابون بخوابم ولی تو اینجور زندگی نمونم احمقم مگه؟ خودشم خوب میدونه

پس خودتم دوسش نداری و فقط میخوای با چشمای خودت ببینی و بهونه داشته باشی واسه رفتن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

منم کسی ندارم مهریه ام ندارم بخدا در قبال حق طلاق بخشیدم ولی توسزی خور و مظلوم نیستم خودشم میدونه

چقد منی منم وکالت طلاق دارم و به زودی جدا میشم از همه چی خسته شدم دیگه😔