2777
2789

رفته بودیم یه جایی برای نشستن خیلی کم جا داشت معلم دو بار رد شد بهم گفت برو عقب گفتم خب چجوری برم وقتی جا نیست راست میگفتم خب اصلا پشتم پر بود جا نبود اصلا

یا می‌گفت دو زانو بشینید من کمرم درد میگیره وقتی اونجوری می‌شینم اونم نباید توقع می‌داشت وقتی توی یه جمع ۷۰ نفره من هم جز اون تقریبا ده نفری باشم که دو زانو نشستم

نمی‌خواستم درد کمر داشته باشم ترجیح دادم جوابشو بدم 

بدیش اینه که فقط معلم نیست مامان دوست مامانم هست 

چجوری رفتار کنم باهاش

خانمه یکم کم داره همه همینو میگن کلا حالش خوش 

نیست انگار 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه چه جوری رفتار کنی باهاش؟خودت که جواب میدی بلبل زبون

بلبل زبون چیه لطفا مثل آدم حرف بزنید

گفت برو عقب گفتم جا نیست مگه هر کس هر چی میگه باید بگم چشمممم؟؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بلبل زبون چیه لطفا مثل آدم حرف بزنیدگفت برو عقب گفتم جا نیست مگه هر کس هر چی میگه باید بگم چشمممم؟؟

چه بی ادب

شوخی هم سرت نمیشه 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چه بی ادبشوخی هم سرت نمیشه

متوجه نشدم شوخیه