2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سر دختر اولم میرفتم حنطوش زاده، زایمانمم رفتم بیمارستان امام خمینی، طبیعی دنیا اومد.پیش خانم صالح ...

عه من فکر کردم دومی هم به دنیا اومده من طبیعی نمیتونم سکته میکنم همین آزمایشی که دادم رفتم اون دنیا و برگشتم باهام هنوز سره سر گیجه میگیرم موقعه راه رفتن

کدوم بیمارستان میخایید زایمان کنید

الان پلاکتم ۱۰۰ هزار، شوهرم میگه برو یه جای خصوصی و فلان.

ببینم کجا قسمت باشه.

یه بیارستان مال ارتش، ولی عصر، بالای خیابون ولی عصر، اونجا هم خیلی تمیز، هم پرسنلش خیلی خوش برخوردن، خودم دوست دارم برم اونجا.

برای سقط هام رفتم اونجا، خیلی تمیز.

ولی باید ببینم دکتر کجا میگه هست.

طبیعی دردش کلا ۲،۳ ساعته.

دختر من خیلی راحت دنیا اومد البته بگم ۷ ماهش بود کلا ۲ کیلو بود، شاید بخاطر اون سختم نبود.

توکلت به خدا باشه.

ولی بازم بهت میگم تا پلاکت بالا نرفته نزار باردار بشی، دردسرای بارداریت زیاد میشه.

یه فکر اساسی برای پلاکت کن بعد بچه.

اان من سر همین دومی، اوایل بارداری پلاکتم ۱۵۴ بود الان رسیده به ۱۰۰.

برای همه میاد پایین، اکثر زنا میاد پایین.

حاا ببین مال شما همین ۵۰ تا بیاد پایین، صفر میشی دیگه

الان پلاکتم ۱۰۰ هزار، شوهرم میگه برو یه جای خصوصی و فلان.ببینم کجا قسمت باشه.یه بیارستان مال ارتش، و ...

کمرم آنقدر درد میکنه نمیتونم راه برم دیروز ازمایش دادم چند روز اینجوریه؟؟

کمرم آنقدر درد میکنه نمیتونم راه برم دیروز ازمایش دادم چند روز اینجوریه؟؟

من دفعه دوم اینجوری بود، اصلا یادمم میومد درد داشتم تا چند ماه.

دفعه اولی ولی نه، اصلا نفهمیدم.

نه سقطام بخاطر سندروم داون بود، دو بار بخاطر سندروم داون، یه بارم قلبش تشکیل نشد.

کلا من برای بچه دار شدن اینقدر اتفاقات عجیب برام افتاد، الان فقط دعا میکنم سالم بیاد.

من الان تیرویید که دارم، قند دارم، پلاکتم پایین، احتمال زایمان زودرس دارم، طول سرویکسم پایین، کلی از سندروم داون میترسیدم حتی آمینوسنتز دادم.

دیگه جمعی از همه ی بیماری ها هستم

من دفعه دوم اینجوری بود، اصلا یادمم میومد درد داشتم تا چند ماه.دفعه اولی ولی نه، اصلا نفهمیدم.نه سقط ...

عزیز دلم ایشالا خودتو نینی سالم و سلامت باشی خیلی اذیتت کردم دست گلت درد نکنه برام وقت میزاری