2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی فقط دکتر زنانت اسمش چی بود چون این دکتر منو قبول نمیکنه میگه ریسکه

سر دختر اولم میرفتم پیش خانم حنطوش زاده، تو بلوار کشاورز نزدیک همون بیمارستان امام، ولی مطبش قیامت.

سر این میرم پیش خانم فاطمه صالحی که تو توانیر، صالحی دو تا هست. این مطبش تو توانیر، اینم پرتانولوژیست، یعنی بارداری های پر خطر ، از حنطوش زاده خیلی جوون تر ولی کلا با حوصله است و وقت میزاره، اندازه خانم حنطوش زاده مطبش شلوغ نیست.

نترس ، اول برو دکتر خون، یه کم اوضاعت بهتر بشه ، بعد اقدام کن.

ان شالله خیر برات

سر دختر اولم میرفتم پیش خانم حنطوش زاده، تو بلوار کشاورز نزدیک همون بیمارستان امام، ولی مطبش قیامت.س ...

نوبت ازمایش مغزاستخوان گرفتم دارم سکته میکنم دیشب یه دو ساعتی زار زدم خیلی میترسم

پس اصلا نترس.گفتم من تو لاله اولین بار دادم، اصلا نفهمیدم. خود دکتر نمونه برداشت.

سلام عزیزم ببین میخوام برم پیش دکتر صالحی برا بارداری شما راضی بودی دیگه برا پلاکتمم آزمایش استخوان دادم هر دکتر زنانی قبول نمیکنه

سلام عزیزم ببین میخوام برم پیش دکتر صالحی برا بارداری شما راضی بودی دیگه برا پلاکتمم آزمایش استخوان ...

ببین خیلی با حوصله وقت میزاره، اگر بیرون صد نفرم باشه، برای هر کس حداقل یه ربع وقت میزاره.

ممکنه زیاد معطل بشی ولی می ارزه.

ولی راستش قیمتاش کمی تنده، اگر مشکل مالی نداری ، اوکیه.

ویزیت الان ۳۰۰، سونو واژینال و .... میکنه ، سونو معمولی هم داره، که دستگاههای سونوش عالی و جاهای دیگه با این کیفیت من ندیدم .

میگم اگر مشکل مالی نداری، اوکی.

خیلی حواسش به همه ی مریضیای آدم هستش.

الان که باردار نیستی؟

نه رفتم یه جا دیگه اینم خیای تعریف میکنن نمونه گرفت تا جواب بیاد روم نشد بگم یهو بهش بر بخوره

بگو شنیدم همچین آمپولی میزنن.

من اول بارداری ۴۹ بود، زایمانم ۱۱ هزار بود.

با اونکه کل بارداری قرص خوردم.

بچه پلاکتش پایین بود، نگهش داشتن بیمارستان