2777
2789
عنوان

خرج نکردن نامزدم برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا عکس برام فرستاد من سنگینه انتخاب کردم بعد سبگه خودش برداشت گفت خریدم دیگ

حالا توعم انقدر برات طلا مهم نباشه خدایی ماها که جوونیم باید شیکو ساده و ظریف بپوشیم نه اونکه از همه سنگین تره. من طلا فقط ظریف پسندمه

خب من داداشم وام گرفت خرید الانم روش کلی سود کرده

توقع بیجا داری این کارا رو هر کسی نمیتونه بکنه چه خبره آخه همه رو در حد معقول انجام بده خوبه 

منم عقدم به نامزدم گفتم دوست دارم مناسبتای مهم طلا بگیری گفت در توانم نیست با اینکه داره ها ولی یلدا رو خوب خرید واسه روز زنم کادو معمولی 

توقع بیجا داری این کارا رو هر کسی نمیتونه بکنه چه خبره آخه همه رو در حد معقول انجام بده خوبه منم عقد ...

من فقط تولدم گفتم چی خوب بخر  ک محلم نداد رفته ۵ گرم برداشته برای دوتا مراسم مهم من اصلن ماهگرد نگفتم طلا بخر یا یلدا 

چندتا عکس برام فرستاد من سنگینه انتخاب کردم بعد سبگه خودش برداشت گفت خریدم دیگ

وقتی بهت دادبگواینقدرنازکوظریفه دستم نمیکنم پاره میشه والله من دارم فکرمیکنم چقدرست ظریفی خریده  5گرم شده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
این حرفت قشنگ بود چندتا چیز دیگم یادم بده🤣

یادت باشه اگه مقایسه کنی واکنشش بدتر میشه ک بهتر نمیشه اصلا و ابدا نباید جوری حرف بزنی که فکر کنه حسودی کردی و اهل مادیاتی ...

بگو من هممثل خودت هدفم پیشرفت خودمونه، قرارهم نیست اینهایی ک برام میخری را خرج کنم یا خونه بابام ببرم،خیالت راحت همش واسه خودم و خودته ....بگو عزیزم هر ادمی یه قلقی داره منم ب عنوان ی زن قلق دارم و قلقمم اینه که برام کم نذاری ، چون میدونم ک اگه واقعا بخوای کاری بکنی میتونی ...

بگو میخوام بهت تقلب برسونم عزیزدلم وقتی چیزی برام میخری باجون و دل بخر ، نمیگم هرروز و هرشب برام هدیه بخر ولی حداقل ی تولد را برام سنگ تموم بذار چون حسابی پزت را پیش همه دادم ، میخوام ببینن انتخابم چی بوده ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من فقط تولدم گفتم چی خوب بخر ک محلم نداد رفته ۵ گرم برداشته برای دوتا مراسم مهم من اصلن ماهگرد نگفت ...

چیزی نگو بدتر لج میکنه خودش بخواد میخره نمیشه که کادو زوری خواست من به نامزدم گفتم برگشت گفت تو خیلی مادی گرا هستی زندگی خرجای دیگه داره فقط که مناسبتای تو نیست 

هربار میگم میگه من خرج خونه دارم

اگه داره خونه میسازه اذیتش نکن ماهم ساختیم میدونم ک پوست ادم کنده میشه ازبس باید پول بده .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

میخوام بدونم تفکرت از پولدار چیه

هزار برج و آپارتمان؟

خدا رو شکر و از زندگیت لذت ببر

با این ماهگرد و این چیزا زندگی خودت رو خراب نکن

سالگرد مهمه ولی این چیزا چیه مگه همیشه باید طلا هدیه بدن

مهم اون نیته که به فکر تو بود