2777
2789
عنوان

خرج نکردن نامزدم برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 55 پست
عزیزم دقیقا مسئله منم هسچجوری حالی کنم ک فک نکنه من ادم مادیی هستماولین یلداییم بود کلا یه لباس اورد ...

دقیقن اصلن خیال میکنن به رو خودشون نیارن ماهم دل نداریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کارا.هرکس در حد وسع خودش میخره با بقیه مقایسه میکنی خودتو چرا؟! ما پولدارامون بهم دیگه روز زنو مر ...

ما میدن میگن سرمایه هست فردا خواستیم ماشین بخریم میفروشیم 

از الان کم توقع نباش گول این حرفای چرت و پرت ک میگن ساده بگیر و فلان ونخور گول نخور که دستش تنگه و توان مالی نداره از الان بفهمونش که بالا بردن تو توسط شوهرت احترام بقیه افراد خانوادش رو میاره مثل من احمق نباش ک یه عمر چوبش و میخوری

با ماهگرد و یلدا باهاش موافقم آخه کی واسه ماهگرد کادو میده حتی تبریکشم چیپه ...کادو دادن واسه یلدا ه ...

دقیقن من مشکلم تولده ن اونها  اخه  منم جهریم همه چی  گرون برداشتم  اونم اگه خرح نکنه برام خانوادمم دیگ احترام نمیزارن بهم 

ماهگرد

دعوا سر سالگرد کم بود ماهگرد وهفته گرد وروزگردم اضافه کردین

بیخیال یکم وابدین

زندگی همش این چیزا نیست به خدا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عریزم با ۸ تومن انتظار داری چیکار کنه؟

روزی هشت تومن در ماه میشه ۲۴۰میلیون. تازه ه حتی دو تومنم باشه میشه در ماه ۶۰ تومن بنظرت نباید انتظار داشته باشه؟ من فک کردم شوهرش نداره که اینجوری میکنهههههه ای خدا

روزی هشت تومن در ماه میشه ۲۴۰میلیون. تازه ه حتی دو تومنم باشه میشه در ماه ۶۰ تومن بنظرت نباید انتظار ...

دقیقن میگه دستم تو خرجه خونه میسازم من یا میگم دروغ گفته یا داره و خرج نمیکنه 

حتی جشن نامزدیم برای من نگرفته روز اول گفت من روری ۸ تومن درامدمه الان تو کارتش نشونم داد ۲ تومنه خ ...

رک بهش بگومن طلانازک وسبک نمیخوام مردادوبارتربیت میشن یکبارتوسط مادرشون یکبارتوسط همسر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ما میدن میگن سرمایه هست فردا خواستیم ماشین بخریم میفروشیم

چیبگم من فک کردم شوهرت نداره اینکارارو میکنه. گفتی ماهی دو تومن گفتم شوهرت خره تو مناسبتا خودشو پیش بقیه پایین میاره وقتی داره

رک بهش بگومن طلانازک وسبک نمیخوام مردادوبارتربیت میشن یکبارتوسط مادرشون یکبارتوسط همسر

چندتا عکس برام فرستاد من سنگینه انتخاب کردم بعد سبگه خودش برداشت گفت خریدم دیگ