2777
2789
عنوان

خرج نکردن نامزدم برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 55 پست
بلد نیستم اخه میترسم فک کنه مادیم واین حرفها

بهش بگو این مسايل توی خاندان ما خیلی مهمه و هرکسی سبک بشماره رو یه فرد فقیر میدونن و با چشم کم میبینن من خجالت میکشم بگم فقط یه گوشواره ۲گرمی چون مارو کوچیک میبینن بعدم بگو این طلا هارو سرمایه ی آیندمونه هرچقدر حالا ک سرم خلوت بخریم بهتره بعدن بچه میاد کمتر میتونیم بخریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو این مسايل توی خاندان ما خیلی مهمه و هرکسی سبک بشماره رو یه فرد فقیر میدونن و با چشم کم میبین ...

الان میگم ک جهزیم سنگین برداشتن اگه خرج نکنه مطمینم میرن میدن پس ارزونه برمیدارن 

میخوام بدونم تفکرت از پولدار چیههزار برج و آپارتمان؟خدا رو شکر و از زندگیت لذت ببربا این ماهگرد و ای ...

نه عزیزمم من فقط گفتم تولدم جدا بخره عیدم جدا خب وقتی خانوادم دارن گرون ترینا میخرن با این پولدار نیستن  اینم میگم بهم احترام بزار حداقل 

الان میگم ک جهزیم سنگین برداشتن اگه خرج نکنه مطمینم میرن میدن پس ارزونه برمیدارن

ن بابا مقابل پدرت قرارش نده 

بگو خودم ب خانوادم میگم خانواده داماد برا من ارزش قائل نیستند و سنگ تموم نمیذارن پس منم جهیزیه خوب نمیخام ارزون بخرید عذاب وجدان میگیرم 

بیشتر لجش در میاد🤣