2777
2789
عنوان

کسایی که داغ ادم نزدیکی تو زندگیشون دیدن با دلتنگی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 94 پست
😭😭😭خدا به دلت صبر بدهمن داداشم الان ۱۰ سالشهباورت میشه به این فکر می‌کنم که اگه یه روزی ازدواج کن ...

خدا حفظش کنه 

الهی دامادی شو ببینید

اما اینجوری نباش عزیزم درست نیست 

وابستگی خیلی بد

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

فقط فقط فقط یه کار و مشغولیت با ساعت طولانی میتونه بهت کمک کنهمثل مدرسه دانشگاه کلاس های مختلف یه شغ ...

دروغه

من از ۶ صبح تا ۱۰ شب دانشگاه و سرکارم

ولی دلتنگی داره منو میکشه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یکی از دوستای صمیمیمو دوسال پیش از دست دادم ولی هنوز غمش برام تازس:) هیچ وقت نمیشه فراموش کرد 

الکیه میگن خاک سرده🙂 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

خدا حفظش کنه الهی دامادی شو ببینیداما اینجوری نباش عزیزم درست نیست وابستگی خیلی بد

فدات شم❤️

آره واقعا وابستگی خیلی بده خیلی

میگم حتی نمی‌تونم یه شب خونه ی مامانبزرگم بمونم

وقتایی که می‌رفتم خونه ی مامانببرگم، مامانمم بهم می‌گفت داداشت کلافه بود و هی میگه آجی کی میاد

واسه همین دیگه طاقتم نمیاد جایی بمونم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
بالاخره تا کی؟ از یه جا باید دوباره برگردی به زندگی و چاره ای جز این نیست اگر واقعا دلت میخواد برگرد ...

همه اونایی که داغ دیدن این راهها رو امتحان کردن

من تراپی رفتم، دارو خوردم، کتاب خوندم و هزاران کار دیگه

مثل مردم عادی زندگی میکنم، درس میخونم، کار میکنم، میخندم، تفریح میکنم ولی هیچی عمق فاجعه رو تغییر نمیده، هیچی داغ توی دلم رو تسکین نمیده، انگار همه چی بی معنی و پوچه

این یه درد بی درمونه چون هیچکس نمیتونه عزیز رفته رو برگردونه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

باید قبول کنیم که درصد زیاادیش اداعه چون غم سنگین وادار به سکوتت میکنه از شدت شوک،من عزیز ۱۸ ساله از ...

من تو خلوت اینکارارو کردم ولی تو جمعیت نه ولی باید بگم هرکسی تو هرموقعیت یه واکنشی داره شما نمیتونید اسمشو ادا بزارید این خیلی خنده داره‌ که کسی عزیزشو از دست بده و تو اون موقعیت ادا در بیاره.

خیلی وقتا هم دیدم کسایی که داغ دیدن مثل شما سکوت کردن میدونین اطرافیان چی گفتن؟گفتن فلانی عین خیالشم نبود خیلیم ریلکس بود.پس شمایی که به بقیه میگید تو اون موقعیت ادا در میارن شاید خیلیا هم بگن فلانی براش مهم نبود یا زیاد مهم نبود‌.حرفم اینه که نباید کسیو قضاوت کرد 

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
خدا رحمتشون کنه خیلی دردناکه و فراموش شدنی نیست

ممنونم خدا رحمت کنه همه ی اسیران خاک رو...🥀

راهیِ که همه باید بریم ...

الهی عاقبتمون به خیر شه🤲

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

هر کسی صبرش فرق داره من خواهر شوهرم فوت شد دو تا دختر داره دختر بزرگش حتی گریه هم نمیکرد موقع دفن دخ ...

درسته شخصیت ادما متفاوته،اما خداوند وقتی دردی میده به طرز عجیبی صبرشم میده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
همه اونایی که داغ دیدن این راهها رو امتحان کردنمن تراپی رفتم، دارو خوردم، کتاب خوندم و هزاران کار دی ...

کاملا درسته🫂

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
من تو خلوت اینکارارو کردم ولی تو جمعیت نه ولی باید بگم هرکسی تو هرموقعیت یه واکنشی داره شما نمیتونید ...

بله من از منطقه ای هستم که اگر صورتت خش نندازی یا خودتو نزنی و جیغ نکشی میگن به مرده بی احترامی کرده اما حرف بقیه برام مهم نیست اون شخص تا ابد تو قلب من میمونه اما دلیل نمیشه زندگیم با غم و اندوه بگذره،ما دو روز فرصت زندگی کردنو داریم نباید اونو با غم بگذرونیم بلاخره دیر یا زود ما به اون شخص میرسیم اون مسیر نهایی هممونه،اگر مرگو بپذیری دیگه بیتابی نمیکنی 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

تو هر لحظه زندگیم جای خالیش حس میشه

همش فکر میکنم اگر اون بود چی میشد

اگر اون بود فلانی باهام این مدلی حرف نمیزد، اگر اون بود اینقدر اذیتم نمیکردن، اگر اون بود اینقدر تنها نبودم، اگر اون بود... 😭

بله من از منطقه ای هستم که اگر صورتت خش نندازی یا خودتو نزنی و جیغ نکشی میگن به مرده بی احترامی کرده ...

نه منظور من به اون حرفتون بود که گفتید ادا هست گفتم هرکس تو هر موقعیت یه واکنشی داره درست نیست شما تو اون موقعیت که طرف چنین شوک بزرگی بهش رسیده برچسب ادایی بودن رو بزنید!

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔