2777
2789
عنوان

کسایی که داغ ادم نزدیکی تو زندگیشون دیدن با دلتنگی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 94 پست
سه تا عزیز از دست دادم اما واقعا هیچوقت ازین اداها که بیفتم رو قبر و جیغ بزنم نداشتم حس میکنم اینکار ...

هر کسی صبرش فرق داره من خواهر شوهرم فوت شد دو تا دختر داره دختر بزرگش حتی گریه هم نمیکرد موقع دفن دختر کوچیکش داد فریاد خود زنی میکرد الانم باهاش کنار نیومده بیقراری میکنه اسم مادرش میاد چشم هاش اشکی میشه در حالی که بزرگه میگه مرگ مال همه هست ما هم میریم بلخره عادی عادی اینا دوتا خواهر هستن فرقشون این همه هست صبر ادما فرق داره تحمل هر کسی فرق داره من خودم میدونم صبری ندارم

عزبرم مادر بزرگ بازم فرق میکنه با نزدیکترین و جوانترین کسی نمی تونه با مرگ بچش یا درجه کمتر رو تحمل ...

درسته 

خدا نخواد برای کسی گرچه آرزوی محالیه ....😔💔

خدا رحمت کنه خواهر شوهرتو الهی جنت مکان باشه

و خدا به مادرش صبر بده همه فراموش میکنن 

یا حداقل براشون عادی میشه 

این مادرِ که تا ابد مثل شمع آب میشه...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۵ سال از فوت برادرم میگذره هنوزم به شدت دلتنگش میشم یه دلتنگی که چنگ میندازه به قلبم ...یه دلتنگی ب ...

😭😭😭💔💔💔

داغ جوون خیلی سخته

من همش میگم خدایا از عمر من بگیر بده به خانواده‌م‌

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
انشاءالله که مادر عزیزت هر چه زودتر خوب بشه و همیشه در سلامتی کامل کنار همدیگه خوش باشین

فدات شم❤️🙏💕🥲🥰

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
😭😭😭💔💔💔داغ جوون خیلی سختهمن همش میگم خدایا از عمر من بگیر بده به خانواده‌م‌

سخت کلمه مناسبی نیست...😭💔

اصلا کلمه در این وصف پیدا نشده هنوز...

هنوز چشمای نیمه بازش و ته ریشه قشنگش و موهای فرش تو تابوت جلو چشمامه😭😭😭

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

سخت کلمه مناسبی نیست...😭💔اصلا کلمه در این وصف پیدا نشده هنوز...هنوز چشمای نیمه بازش و ته ریشه قشنگ ...

😭😭😭

خدا به دلت صبر بده

من داداشم الان ۱۰ سالشه

باورت میشه به این فکر می‌کنم که اگه یه روزی ازدواج کنم، دیگه ازش دور میشم، دلم نمی‌خواد که ازدواج کنم

خیلی سخته عزیزم ...از خدا می‌خوام فقط بهت صبر بده برای تحمل این درد و غم

ممنونم...

ای داد از آرزو های بر باد رفته ای داد💔

باور کن این یه درد بی درمونه❤️‍🩹

من همه راه ها رو رفتم ولی هیچی حالم رو خوب نمیکنه

هیچی منو اون دختر شاد سابق نمیکنه

توی شلوغ ترین روزای زندگیم، حتی زمانی که وقت واسه سر خاروندن هم ندارم امکان نداره دلتنگش نشم

دروغ میگن زمان بگذره حالت خوب میشه.. هیچی جایگزین اون عزیزی نمیشه که رفته به معنای واقعی هیچی... 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من تا یکسال و نیم هرشب با گریه میخوابیدم، الان بعد پنج سال و نیم دیگه عادت کردم فقط وقتایی به یادش میفتم گریه م میگیره، مثل الان

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
ادا؟؟باشە ولی واکنش افراد درمواقع بحران و‌سختی متفاوتە⁦⁦:⁠-⁠(⁩

باید قبول کنیم که درصد زیاادیش اداعه چون غم سنگین وادار به سکوتت میکنه از شدت شوک،من عزیز ۱۸ ساله از دست دادم پدر و مادر از دست دادم اونم تو اوج جوونی و مجردی، داریم ازین غم بالاتر؟اما میبینم ادمایی که برای پدربزرگ مادربزرگشون خودشونو میندازن تو قبر خب این حرکات واقعا جز ادا چیزی نمیتونه باشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡