2777
2789
عنوان

کسایی که داغ ادم نزدیکی تو زندگیشون دیدن با دلتنگی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 94 پست

فقط صبرصبرصبر

دلت براش تنگ شدبشین گریه کن..خودتوخالی کن اروم میشی

من الان ۲۰ساله پدرموازدست دادم هنوزکه هنوزه دلتنگش میشم ..بیشتروقتا گریه میکنم...

خدابیامرزه همه ی رفتگانو

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

۹ ماهه بابامو از دست دادم 

خدانکنه بیکار باشم همش گریه

اصلا برام عادی نشده هنوز باور ندارم 

خیلی دلتنگشم خیلی خیلیییی🖤🖤🖤😭😭😭

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه کارای خیر میکنم ولی چیزی از دلتنگی کم نمیکنه،درجه ی داغ هرکسی متفاوته!

من یه موقع اینقدرحالم بد بود نه خونه میتونستم نه بیرون  مغزم داشت میترکید اروم وقرار نداشتم دنیام شده بود قد یه سرسوزن  به مرور بهترشدم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

سه تا عزیز از دست دادم اما واقعا هیچوقت ازین اداها که بیفتم رو قبر و جیغ بزنم نداشتم حس میکنم اینکارا بیشتر برا جلب توجهه وگرنه انقد تو شوکی که حتی اشکتم نمیاد،ولی خب میفتی رو زندگی و کار و درس و عادت میکنی،روند زندگی از همه چیز قویتره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

روزا رو میشه یکاری کرد تا سرگرم شی و..

ولی آخر شب موقع خواب چی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
پس شما متفاوتی .من تا دوماه اول حرف نمیتونستم بزنم مثل جنازه بودم الان که یکسال گذشته هیچوقتم عادت ن ...

باصبر

بعدهم خیرات کنی دلت خوش باشه میرسه بهش

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دوتا راه داره یا خودتو بکشی بری پیششون یا هر روز گریه کنی...

چقد قلبت سیاهه متاسفم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مامان بزرگم بود ( سه سال آخرش رو تو خونش‌ زندگی کردم واسم مادری کرد کل اون ۱۷_۱۸ سال رو)۶۰

عزبرم مادر بزرگ بازم فرق میکنه با نزدیکترین و جوانترین کسی نمی تونه با مرگ بچش یا درجه کمتر رو تحمل کنه سخت تره مادر شوهر من پدرش مادرش خواهرش شوهرش فوت شدن تو همشون درصد در صد ناراحت بوده ولی تازگیا خواهر شوهرم فوت شده نمی تونه با اون کنار بیاد میگه هیج کدومشون تا این حد مرگ بچه ادمو نابود نمیکنه یا شوهرم یه بار گفت با مرگ پدرم تا این حد نسوختم که با این درد دارم میسوزم درجه نزدیک ها فرق دارن هر چه نزدیک تر جوان تر جانسوز تر

سوگواری کردی براش؟

شیون کردی؟ دااااد زدی بگی چرا من؟

خیلی وقتا ما سوگواری رو بلد نیستیم واسه همین توی مرحله انکار باقی میمونیم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
سوگواری کردی براش؟شیون کردی؟ دااااد زدی بگی چرا من؟خیلی وقتا ما سوگواری رو بلد نیستیم واسه همین توی ...

من تو مرحله انکار نیستم میگم دلتنگم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
مادربزرگ رو منم عادت کردم همون ماه اول.فقط کسایی که داغ عزیز و نزدیکشون رو دیدن این تاپیکمو میفهمن و ...

مامانم ۳۸ سالش بود داداشم شیرخواره بود. در عرض ۲۰ روز  مریض شد و مرد   الان حدود سی سال میگذره بچه هام بزرگ شدن داداشم ازدواج کرده.      روزی نیست به یاد مامانم نباشم  همه چیز تو خیابون تو اداره تو عروسی تو عزا.    بی مادریم رو مث پتک میکوبع تو سرم.       روز مادر برا من عزای بزرگه همین الان دارم گریه میکنم 

من هنوزم بعد از چند سال به شدت دلتنگ زن داداشم هستم ....دو سه سال اول که احساس میکردم از دلتنگی می‌خوام جون بدم تو تمام لحظات به یادش بودم گاهی وقتا احساس میکردم دنیا رو سرم آوار شده وقتی به نبودنش فکر میکردم