2777
2789
عنوان

بچه ها یچی شنیدمااا🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 49 پست
دختره جالبش اینجاست اصلاااااااا خوشگل نیستاندامش خیلی بده باعثش هم خودشه اول خیلی گویااااا لاغر بود ...

وای الهی😢 داییت حیف شد بیچاره چه گناهی کرد این زنه کثیف افتاد تو زندگی خودش و خانوادش 

اه اه کاش طلاقش میداد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هستتتتتتعمه ام ۵ سال با ی پسره بود انقدددد باادب بود و اینا بعد اینا کات کردن عمه ام رف طلسم نوشت وا ...

یا ۵ تن آل عبا 🥲🥲🥲 مگههه طلسم چی دارههه اخههه ؟ واییی کار جن هاست که از توی طلسم درمیان 😢😢😭

چرا کات کرد خب مگه خودش طلسم ننوشته بود پسر مردمو از راه بدر کرد خودشم ولش کرد 💔😥

از کجا فهمیدین با عکساش اونکارو میکنه ؟🤨

از کجا فهمیدین کار کی بوده

کسی بهمون گفت که جاریم بخاطر هنوز چشمش دنبال شوهرم بوده برای خواهرش اینکار و کرده. تا چند سال هم با دعاهاش اتیش میزد به زندگیمون. بلایی سرش اوردم که دیگه نتونه هیچ کاری کنه

کسی بهمون گفت که جاریم بخاطر هنوز چشمش دنبال شوهرم بوده برای خواهرش اینکار و کرده. تا چند سال هم با ...

اه خدا باید این آدما رو ذلیل کنه لعنت کنه انشالله از روی زمین محو بشن 

چیکار کردی باهاش ؟ 

یا ۵ تن آل عبا 🥲🥲🥲 مگههه طلسم چی دارههه اخههه ؟ واییی کار جن هاست که از توی طلسم درمیان 😢😢😭چرا ...

چون همش میگف دلم تنتو میخاد و ایناااا 

عمه امم گف یا ابلفض میزنه پرده مرده میره بدبخت میشم ولش کرد خخخخخ 

خودش می‌گفته هرشب اینکارو میکنم و دیوونه شدم و عکس جدید بده و اینا 

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
اه خدا باید این آدما رو ذلیل کنه لعنت کنه انشالله از روی زمین محو بشن چیکار کردی باهاش ؟

خواهر شوهرم یه دعا نویس بهم معرفی کرد. بهش زنگ زدم گفتم جریان  رو. کلا باهام دعوا میکرد. یه روز خوب بود یه روز سر یه چیزه الکی از خونه بیرونمون میکرد. دعا نویس گفت برای شوهرت دعای سنگین برداشتن جوری که به صورت جنون درش بیارن که باهات دعوا کنه. گفت جنا اومدن موقع رابطه اب منی رو برداشتن رفتن رو اون براتون دعا گرفتن. گفت خودم هم با جن سرو کار دارم. کاری میکنم که دیگه هیچکس نتونه براتون دعا بگیره. دعا رو برام باطل کرد یه دعا هم بهم داد گفت همیشه وسط قران تو خونتون باشه. خدا شاهده ده سال از این موضوع میگیره شوهرم شده فرشته مثل پروانه دورم میگرده. دیگه نتونست برامون دعا بگیره 

کلا طلسم رو این آدما تاثیر نمیکنه ؟

اگر اهل نماز و طیارت عاشورا و اهل بیت باشی نه 

طلسم و جن انقدر توانا نیستن بر غلبه بر اینا 

بعدم یه چیزی هست اگر خودت یه راهی براشون بازکنی و هی انگولک بازی دربیاری و بخوای با این چیزا در ارتباط باشی این خودش باعث میشه اونا بیان طرفت 

چون همش میگف دلم تنتو میخاد و ایناااا عمه امم گف یا ابلفض میزنه پرده مرده میره بدبخت میشم ولش کرد خخ ...

وای بیچاره پسره 

به عمت بگو اگه ازش خبر داره بره ازش معذرت خواهی کنه اخه اون دنیا ازش میپرسن 

خواهر شوهرم یه دعا نویس بهم معرفی کرد. بهش زنگ زدم گفتم جریان رو. کلا باهام دعوا میکرد. یه روز خوب ...

وای خداروشکر انشالله دیگه مشکلی برات پیش نیاد 

اون جاری جنی رو هم لعنت کنه 

وای بیچاره پسره به عمت بگو اگه ازش خبر داره بره ازش معذرت خواهی کنه اخه اون دنیا ازش میپرسن

پسره دوست دختر داشته اخه

همزمان ام از این رابطه میخاسته

خب دوست دختر داشته برای خودش اینکه طلسمش کردن که اونجوری بشه گناهه

نمیدونسته داره عزیزم 

پسره با رل من دوسته منم با عمم و رلم بودم 

پسره زنگ زد ب عمه ام رلمم گف بگین شوخیه این رل دارههه

از اونجا فهمیدیم