2777
2789
عنوان

کادو روز زن منو ببینید اخه خاک تو سر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 55 پست
وقتی بلد نیست خواستم یاداوری کنم که نفهم نیستم میدونم روز زنه ولی به روت نمیاری

خب متاسفانه همسر شما طرز رفتار صحیحبا همسر و حرف زدن راهم بلد نیست ،یه جور بدجوری بی اعصاب و بی سیاسته ....

سعی کن تو قالب نصیحت همیشه بگی انسانها باید ی کمی سیاست همسرداری بلد باشن، مثلا ی زن باید بلدباشه چطور به دل همسرش برسه و همینطور یه مرد هم باید بلد باشه که با همسرش چه رفتاری داشته باشه و گاهی قدر دانی و هدیه بده که زندگیشون دلگرم و شور داشته باشه، بگو زوج هایی ک بهم رسیدگی میکنن و باسیاستن بچهای موفقی هم دارن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اولا با بچه طرفی .دوما خودت زرنگ باش یادش بده.تو عمل انجام شده قرارش بده.مردا یه مو تنشون راضی نیستن ...

من چند بار این کارو کردم ادکلن و  برای خودم گرفتم تا اینکه میدونه پولش میره.به موقع میخره.خودم این سری از قبل گفتن کت سارافون دیدم.و غر نزدم تا روز زن دید من روشم اینه خودش زنگ زد چند بار که بیا بریم کادوت رو بگیرم.بچه ها هم گل و شیرینی شب یلدا گرفتن برام.قدیم که شب تولدم حقوقش رو قایم میکرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب متاسفانه همسر شما طرز رفتار صحیحبا همسر و حرف زدن راهم بلد نیست ،یه جور بدجوری بی اعصاب و بی سیاس ...

چند بار مشاوره رفتیم سه روز اول خوب بود باز شد همون بیشعور سابق

خدایا دریا دریا شکرت
چند بار مشاوره رفتیم سه روز اول خوب بود باز شد همون بیشعور سابق

خب پس تو ذاتشه و تغییر کردن براش خیلی سخته ....خودت بجای همسر  نقش مشاوره را یمدت براش داشته باش ...ازش توقع نداشته باش و ناراحت نشو و حرفاشو به دل نگیر ولی باارامش بهش توضیح بده و قانعش کن که هرچقدر محبت کنه، هرچقدراحترام بذاره،هرچقدر بیشتر به شما اهمیت بده شما چندبرابر بخاطرش مایه میذاری ....مثلا از امروز کاری کرد ازش تشکر کن و بگو برات جبران میکنم ، مثلا شب ی چایی خوش رنگ براش ببر و بگو اینم پاداش محبتی ک امروز داشتی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
با کدوم پول خواهر؟ مشاور املاک داره کلی پول داره ولی ده هزار تومن تو کیف زنش نیست تنها طلام یه حلقه ...

پول تو حیبی خودت.من یه ریمل گرفت بعد شش ماه رفتیم شهرستان کم مونده بود دروازه خونه بابا از ریشه بکنه.پچداد و بیداد این ریمل خرید این منو سینما برده.منم کم سن چهار ساعت یه گوشه گریه میکردم.الان بعد بیست و هفت سال زندگی.حدود پنج سالی میشه یادش دادم پول به کارتم بزنه.ببین اول از کم شروع کن.با حرف خامش کن.تا دو ماه با همون کم سر کن.بعد از کارت خودش بردار.تا بدون پولت کمه.هر چند وقت یکبار بگو بیشتر من یه عمر لباس گدایی پوشیدم.الان پول جدا به کارت میزنه و عین آب خوردن از کارت خودشم خرید میرم.

پول تو حیبی خودت.من یه ریمل گرفت بعد شش ماه رفتیم شهرستان کم مونده بود دروازه خونه بابا از ریشه بکنه ...

هی خواهر تازه عروس نیستم که تو این سال ها نتونستم درستش کنم 

خدایا دریا دریا شکرت