دیشب حالم بد شد رفتم سرم زدم اومدنی گفتم عزیزم روز زنه ها کادو نمیدی ؟؟ گفت ۵۰۰ تومن تو درمانگاه برات خرج کردم اونم کادو روز زنت منم گفتم فقط ساکت شو صداتو نشنوم دیگه برگشته پرو پرو میگه قدر نشناسی باید میزاشتم تو اون حال میموندی
عزیزم حق داری که ناراحت بشی ولی کاش بهش میگفتی حالا خوبه مریض شدم وگرنه همینم خرج نمیکردی برام ....سعی کن مناسبت ها برات مهم نباشه که بخوای خودت را کوچک کنی ...هدیه دادن هم ی نوع ابراز محبت و سیاست همسرداری محسوب میشه که همه اهلش نیستن .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیگه باهاش حرف نمیزنم واقعا صدای شکستن قلبمو شنیدم
اولا با بچه طرفی .دوما خودت زرنگ باش یادش بده.تو عمل انجام شده قرارش بده.مردا یه مو تنشون راضی نیستن برای زن خودشون خرج کنن.توام خوب شدی برو یه شال شیک بخر.بگو عزیزم کادو روز زنه.و با لبخند.کم کم راه میاد.
اما ازمن میشنوی خودت نگو کادو بده خودت وبی عزت نکن کادوزوری فایده نداره اونی ارزش داره که بادست خودش بهت بده من که اصلا دیروزبه روی خودم نیوردم روززنه اونم نه تبریک گفت نه کادوداد نه محتاج به تبریکم نه کادو