2777
2789
عنوان

کادو روز زن منو ببینید اخه خاک تو سر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 55 پست
کادو روز زن می‌خواید لباس شب یلدا میخواید سالروز کوروش کبیر کادو میخواید تو هر مناسبتیم کادو زوری با ...

کریسمس ولنتاین هالوین  روز زن میلادی روز دختر🥴 روز دانشجو روز دانش اموز و.. 😃

عزیزم حق داری که ناراحت بشی ولی کاش بهش میگفتی حالا خوبه مریض شدم وگرنه همینم خرج نمیکردی برام ....سعی کن مناسبت ها برات مهم نباشه که بخوای خودت را کوچک کنی ...هدیه دادن هم ی نوع ابراز محبت و سیاست همسرداری محسوب میشه که همه اهلش نیستن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی که بخواد کادو بده خودش میده نیازی نیس توبگی

کادو نمیداد حداقل یه تبریک خشک و خالی میگفت شعور حرف زدن نداره دهنشو میبست اینقدر تو این خونه زحمت میکشم ارزششو نداره

خدایا دریا دریا شکرت
کریسمس ولنتاین هالوین روز زن میلادی روز دختر🥴 روز دانشجو روز دانش اموز و.. 😃

آخه این همه که برا آدم مهم نیست 

یه تولد و یه روز زن میشه دوبار در سال خیلی سخته آدم باشند یه شاخه گل بگیرن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
کادو روز زن می‌خواید لباس شب یلدا میخواید سالروز کوروش کبیر کادو میخواید تو هر مناسبتیم کادو زوری با ...

روز زن خیلی مهمه

کدوم احمقی سالروز کوروش کادو خواست؟

حالا شما نخواه قانع باش چرا بقیه رو غیر عادی جلوه میدی

دیگه باهاش حرف نمیزنم واقعا صدای شکستن قلبمو شنیدم

اولا با بچه طرفی .دوما خودت زرنگ باش یادش بده.تو عمل انجام شده قرارش بده.مردا یه مو تنشون راضی نیستن برای زن خودشون خرج کنن.توام خوب شدی برو یه شال شیک بخر.بگو عزیزم کادو روز زنه.و با لبخند.کم کم راه میاد.

اما ازمن میشنوی خودت نگو کادو بده خودت وبی عزت نکن‌ کادوزوری فایده نداره اونی ارزش داره که بادست خودش بهت بده من که اصلا دیروزبه روی خودم نیوردم روززنه اونم نه تبریک گفت نه کادوداد نه محتاج به تبریکم نه کادو

عزیزم حق داری که ناراحت بشی ولی کاش بهش میگفتی حالا خوبه مریض شدم وگرنه همینم خرج نمیکردی برام ....س ...

وقتی بلد نیست خواستم یاداوری کنم که نفهم نیستم میدونم روز زنه ولی به روت نمیاری

خدایا دریا دریا شکرت
اولا با بچه طرفی .دوما خودت زرنگ باش یادش بده.تو عمل انجام شده قرارش بده.مردا یه مو تنشون راضی نیستن ...

با کدوم پول خواهر؟ مشاور املاک داره کلی پول داره ولی ده هزار تومن تو کیف زنش نیست تنها طلام یه حلقه ازدواج و یه النگو که تو نامزدی خریده 

خدایا دریا دریا شکرت
مقصر خانواده هامونن ک یاد ندادن بهمون مستقل باشیم اینجوری واسه خرج ساده منت رو سرمون نباشه مردا دیگ ...

هیچی هم از دستم نمیاد هیچ هنری ندارم که یه قرون کسب درامد کنم

خدایا دریا دریا شکرت