2777
2789
عنوان

نمرمو چطوری به خانواده بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
نمونه و تیز هوشان امتحان دارن

عزیزم راهنمایی نداره،من خودم یه عمری تو همین مدارس بودم،ششم به هفتم فقط تیزهوشان آزمون داره نهم به دهم هم تیزهوشان هم نمونه دولتی،اصلا چیزی به اسم مدرسه نمونه دولتی دوره اول وجود نداره دیگه بهشون میگن هیات امنایی

لایک نکن،ریپلای نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سوال دارم میگم که درس های تخصصی رشته ریاضی رو میتونم تو یک سال با معلم خصوصی جمع کنم؟!

آره عزیزم چرا نتونی چیز خاصی نداره 

ببین ریاضی و هندسش که خیلییی راحته 

فیزیک و شیمی هم خیلییی راحته 

تو چهار ماه هم میشه جمعش کرد 

البته برا من که اینجوریه 

ویدیو ببین خیلی خوبه اگه معلم مجاری هم خاستی بگو بهت معرفی کنم 

راستش دقیق نمیدونم😅ولی امتحان ورودی داشتجزو مدرسه های نمونه شهرمونهولی خب تیزهوشان نیست

امکان نداره امتحان ورودی گرفته باشن ضمنن خواستی دروغ بگی از این به بعد یه چیز بگو که همه بلد نباشه

آره عزیزم چرا نتونی چیز خاصی نداره ببین ریاضی و هندسش که خیلییی راحته فیزیک و شیمی هم خیلییی راحته ت ...

ممنون واقعا 

ولی خیلییی راحت رو درک نمیکنم 

ببین فرض کن یه نفر شل مغز میخواد شروع کنه برای اون چجوری😂

خودمو نمیگم میخام سطح بسنجم

و اینم که میگم برای تغییر رشته نمیخام چون میخام یک رشته دانشگاه‌ آزاد از ریاضی انتخاب کنم که بدون کنکور نیستت

امکان نداره امتحان ورودی گرفته باشن ضمنن خواستی دروغ بگی از این به بعد یه چیز بگو که همه بلد نباشه

بخشید ولی از این که همچین دروغی بگم چی به من میرسه 

من اطلاع دقیقی تو این زمینه ندارم که به همچین مدارسی چی میگن 

ولی مدرسه ما نمونه س 

و قبلش امتحان از سه درس ریاضی و علوم و فارسی ششم امتحان گرفتن

عزیزم راهنمایی نداره،من خودم یه عمری تو همین مدارس بودم،ششم به هفتم فقط تیزهوشان آزمون داره نهم به د ...

عزیزم ما تو شهرمون ازمون میگیرن حتی میتونی سرچ کنی تو گوگل که آزمون داره یا نه

ممنون واقعا ولی خیلییی راحت رو درک نمیکنم ببین فرض کن یه نفر شل مغز میخواد شروع کنه برای اون چجوری😂 ...

ببین خوندن با خوندن فرق داره 

الان من امروز امتحان فیزیک داشتم از چهارشنبه تا امروز خوندم آخرش ۱۶بشم ولی خواهرم دیشب جمعش کرد میگه ۱۶میشه !

استعداد با استعداد فرق داره 

بعدم اینکه ببین فکر نکنم بتونی با دیپلم یه رشته ی دیگه کنکور ریاضی بدی ها !

چون نیاز به سوابق تحصیلی داری الان دیگه کنکور شده آزمون های سه سال !

بعدم اینکه من خودم تند خوانم یعنی درس های تخصیصی رو میتونم تو چهار ماه بکوب بخونم و جمع کنم حالا یه آدم کند ذهن شاید تو هشت ماه 

عزیزم ما تو شهرمون ازمون میگیرن حتی میتونی سرچ کنی تو گوگل که آزمون داره یا نه

اصن تو خیلیا از شهر ها مدرسه هایی هست که بجز تیزهوشان امتحان ورودی میگیرن 

فقط مدرسه منم اینجوری نیست 

مدارس دیگه هم تو شهرمون هست 

بخشید ولی از این که همچین دروغی بگم چی به من میرسه من اطلاع دقیقی تو این زمینه ندارم که به همچین مدا ...

نمیدونم چی بهت میرسه ولی به هرحال من خودمم این دوران رو پشت سر گذاشتم 😅

باشه باشه گرفتن آفرین 

نمونه دولتی راهنمایی که امتحان ورودی نداره

من هفتم‌ تا نهم مدرسه شاهد بودم همون اوایل اغاز سال تحصیلی هفتم یه ازمونک ازمون گرفتن ، بعدش گفتن نترسین لحاظ نمیشه..‌فکر کنم منظورش اینه

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍