2777
2789
عنوان

نمرمو چطوری به خانواده بگم

406 بازدید | 36 پست

نمره ریاضی رو شدم پانزده و نیم

خیلی خیلی بد دادم

کارنامه قبلی شدم ۱۹ خیلی افت کردم

مدرسه ما مدرسه نمونه دولتی از اون مدارس که امتحان ورودی هم میگیرن 

بعد خیلی سخت میگیرن اینقدر امتحان میگیرن که وقت اینو نداریم درس های سنگین و مثل ریاضی قشنگ بخونیم مثلا این امتحان ما از سه فصل بود بعد وقتی داشت فصل سه رو درس میداد ما امتحان از فصل ۲ داشتیم واسه همینمن فصل سه رو نخونده بودم و افتاده بود برای شب امتحان فصل سنگینی هم بود بارم زیادی هم ازش اومده بود 

بعد الان اکثر چیزایی که از فصل ۳ اومده بودن رو اشتباه نوشته بودم 

چیکار کنم واقعا نمیدونم

خانوادمم خیلی حرف بهم میزنن مثلا تو هیچی نمی شی و برو آشپزی یاد بگیر ولی در عوض وقتی نمرات خوبی میگیرم یه آفرین هم نمیگن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن نهمم

هوووف ریاضی نهم که خیلییی راحته 

من رشتم ریاضه سوالی داشتی بپرس کمکت کنم 

بعدم ۱۵نکره ی خیلی بدی نیست ولی خب برا نهم خیلی کمه تلاشتو بیشتر بکن مدرسه عادی هم برو مدرسه تاثیر زیادی نداره

ن نهمم

آره قبول دارم ریاضی نهم یکمی سنگینه اما سخت نیست درسای همون روز رو سعی کن در حد یه مرور هم شده بخونی خیلی جوابه

ریاضی فقط و فقط علاجش تمرین فراوون و آشنایی با انواع تیپ سوالات هست

قرار نیست که همیشه بیست باشه یه بارم هیچی نمیشه 

من تیزهوشان بودم نمره ۹ ریاضی هم داشتم البته تو سوم راهنمایی

پیش دانشگاهی و اول و دوم دبیرستان همه نمره هام یا ۲۰ بود یا ۱۹ با وجود استاد فوق سختگیر

خواستم بگم پیش میاد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

هوووف ریاضی نهم که خیلییی راحته من رشتم ریاضه سوالی داشتی بپرس کمکت کنم بعدم ۱۵نکره ی خیلی بدی نیست ...

من سوال دارم 

میگم که درس های تخصصی رشته ریاضی رو میتونم تو یک سال با معلم خصوصی جمع کنم؟!

واقعا نمیدونم چرا اومدم تو این مدرسه 

کاشکی میرفتم یه مدرسه معمولی 

دختر عموم اومد امتحان ورودی داو قبول نشد بعد رفته یه مدرسه بدرد نخور اونجا هیچی هم نمیتونه به غیر از این که سوالی خیلی آسونی ازشون میگیرن ارفاغ هم میکنن بعد اون بیشتر درستش شده ۲۰