2777
2789
عنوان

نمرمو چطوری به خانواده بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش دقیق نمیدونم😅ولی امتحان ورودی داشتجزو مدرسه های نمونه شهرمونهولی خب تیزهوشان نیست

برات خرج میکنن خانواده ات ؟ اگر اره مشاور بگیر

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

دوستان دعوا نکنید بحث الان ترس استارتر بابت نمره ریاضیشه نه مدرسه و امتحان ورودیش!

اسی من ریاضی ترم اول ۱۶ شدم!

دوماه اخر مدرسه معلممون عمل کرد سر کلاس نیومد ترم دومش ۱۱ شدم😐

مدرسه هم ترم اول چیزی نگفت  و فقط از زیر ۱۵ تعهد میگرفت

افتاده ها هم یا اخراج میشدن یا کلاس براشون برگزار میکردن اما بیشتر هدفشون رو تربیت بود.

الان نمره ریاضی اونموقع هیچ تاثیری تو الان که دوازدهمم نداشته

اما اگه رشته ی تجربی یا ریاضی میخوای بری خوب باید درس بخونی .

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

دوستان دعوا نکنید بحث الان ترس استارتر بابت نمره ریاضیشه نه مدرسه و امتحان ورودیش!اسی من ریاضی ترم ا ...

آره رشته تجربی میخوام برم اصن من ریاضی علاقه دارم و همیشه نگرانش خوب بوده ولی ابن دفعه خیلی تو فشار بودم

آره رشته تجربی میخوام برم اصن من ریاضی علاقه دارم و همیشه نگرانش خوب بوده ولی ابن دفعه خیلی تو فشار ...

ننره الانت مهم نیست زیاد استرسی نباش 

تلاش کن ترم دوم نمرت ۲۰ باشه

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍