2777
2789
عنوان

به دوست پسر باید وفادار بود یا نه

102 بازدید | 13 پست

وقت نمیذاره اصلا به شدت مودی 

اگر بخوام با ادمای جدید آشنا بشم کارم اشتباهه؟ خودشم معلوم نیست به من وفاداره یا نه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کات کن باهاش بنظرم حق داری

وابستگی و عادت. 5 ساله تو رابطه هستیم

شرایط ازدواج نیست

فقط چند روز خوبه بقیه اش مدام بی محلی و بی اعتنایی 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
نهاگه بهت توجه نمیکنه بهش چیزی نگو،ولی با بقیه ام بلاس که بره تو آب نمکتبا پسر بیخود همینجوری باید ر ...

ببین بعد اگرم باهاش کات کنم حق به جانب میشه که مگه من چکار کردم چ توهینی کردم مگه چیشده تو منو درکم نمیکنی و این خزعبلات 

میندازه گردن من

ببین بعد اگرم باهاش کات کنم حق به جانب میشه که مگه من چکار کردم چ توهینی کردم مگه چیشده تو منو درکم ...

کات نمیخواد بابا

کلا پسر احمق دل سوزوندن نداره

لیاقتش نیمکت ذخیره اس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨