2777
2789
عنوان

اگه وضعیت مالیتون نسبت ب خواهربرادرتون پایین تر باشه چ حسی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 34 پست
خیر تا حالا باردار نشدم . ۹ ساله اقدامم . ای وی اف هم رفتم انتقالم مونده ... هی عقب میفته کارم

انشالله باردار میشی 

جالبه منم همسن تو ام هشت ساله ازدواج کردم 

چند ماه پیش انتقال دادم بار اول گرفت دو قلو اما قلب نداشتن 

سقط شدن حالا بازم ماه بعد برم جنین هایی که فریزن انتقال بدم 

همسایه م دوستمه ..اونم با من انتقال داد همون بار اول باز گرفت 

بچه ش سالم مونده الحمدالله..ایشالله تو هم موفق میشی 

میدونی همش حس میکنم باید بقیه چیزامو بکنم تو چشمشون تا منم ببینن بد میگم اه این چ کاریه

میدونی مثل همیم ، یه روز داداشم به من گفت اگه شوهرت دست فروشی هم میکرد الان اوضاعتون از این بهتر بود، میدونم که درک میکنی اون لحظه چقدر حالم بد شد، منم گفتم ما خرج دانشگاه و... مون زیاده ( اصلا نمیدونستن همسر من دانشگاه میره) گفتم هر کی هم یه هدفی داره، شما با ماشین و خونه حالتون خوبه، هدف ما الان خونه و ماشین نیست چیز دیگه ایه ،  واقعیتشم اینه که هر چی تلاش میکنیم تورم از ما جلوتره و نمیتونیم بخریم ولی آدم چی میتونه بگه برادرش !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی همش حس میکنم باید بقیه چیزامو بکنم تو چشمشون تا منم ببینن بد میگم اه این چ کاریه

نه درست میگی ، بعضی وقتا بنظرم درسته ، چون انگاری احترام آدم بیشتر میشه ، یه وقتایی هم باید نداشته هاتو داشته نشون بدی ، چون آدما عقلشون تو چشمشونه

مثلأ بابام میگه شغل شوهرت خیلی ضایس روم نمیشه ب کسی بگم دامادم فلان شغل رو داره مثل سگ کار میکنه یا ...

عزیزم ، انشالله بهترین هارو خدا براتون بخواد ، اینقدر بهترین که همه انگشت به دهن بمونن