راستش من اصلأ مادیات برام مهم نیست وگرن میرفتم ی شوهر پولدار میکردم شوهر سابقم پولدار بود خیلیم بود اما اصلأ اهمیتی نداشت برام در حدی ک نیازم رفع بشه اوکی ام اما الان کل خانوادم وضعیتشون از ما بهتره خونه دارن ماشینای خوب دارن درامدشون بهتر از ماهست انشاالله خدا بهشون بیشتر بده ب منم بده اما خب حس میکنم تحقیرم میکنن البته از حس بیشتر واقعأ تحقیر میکنن بدتر از همه این ک من میدونم اگه دست خانواده شوهرم از درامد ما کوتاه بشه ماهم صاحب همه چی میشیم اما شوهرم هرچی درمیاره خرج خانوادش میشه خیلی غبر مستقیم این مسائل داره اذیتم میکنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چی بهت میگن منم هیچی نمیگن نه جاری م نه خواهرم و ...ولی هی لباس های جدید طلاهای جدید میخرن مسافرت تف ...
مثلأ بابام میگه شغل شوهرت خیلی ضایس روم نمیشه ب کسی بگم دامادم فلان شغل رو داره مثل سگ کار میکنه یا مثلأ هردفه میان خونم میگن اه چ دستشویی کوچیکی همه جامون نجس شد
چی بگمخواهر لبخند میزنم میگم خدا بزرگه آره یه بچه دارم داداشم میگه این بچه بزرگ بشه حسابتو میرسه میگم من اگه ندارم ولی برا بچم کم نمیزارم باز میگه تو کلا عقلت نمیرسه