2777
2789
عنوان

اگه وضعیت مالیتون نسبت ب خواهربرادرتون پایین تر باشه چ حسی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 34 پست
چ دعای قشنگی ممنون

قشنگم منم تمام اعضای خانوادم از نعمت فرزند الحمدلله برخوردارن و بعد از من ازدواج کردن .

من متاسفانه فرزند ندارم درک میکنم چی میگی ... اما خدای ما هم بزرگه گلم   

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بهت میگن منم هیچی نمیگن نه جاری م نه خواهرم و ...ولی هی لباس های جدید طلاهای جدید میخرن مسافرت تف ...

مثلأ بابام میگه شغل شوهرت خیلی ضایس روم نمیشه ب کسی بگم دامادم فلان شغل رو داره مثل سگ کار میکنه یا مثلأ هردفه میان خونم میگن اه چ دستشویی کوچیکی همه جامون نجس شد 

ای وای بعد تو جوابشون چی میدی بچه داری

چی بگم‌خواهر لبخند میزنم میگم خدا بزرگه آره یه بچه دارم داداشم میگه این بچه بزرگ بشه حسابتو میرسه میگم من اگه ندارم ولی برا بچم کم نمیزارم باز میگه تو کلا عقلت نمیرسه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
چه خواهر بدجنس و بیشعوریاره دقیقا منظورش با تو بوده ..

نه بدجنس نیست فقط حرف زدنش بلد نیست چطور حرف بزنه بدون فکر میپرونه فقط  حسادتم همیشه داشت 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چی بگم‌خواهر لبخند میزنم میگم خدا بزرگه آره یه بچه دارم داداشم میگه این بچه بزرگ بشه حسابتو میرسه می ...

چرا آدما دل میشکنن 

الان این داداشه تو داری از صدتا دشمن بدتره 

چرا آدما دل میشکنن الان این داداشه تو داری از صدتا دشمن بدتره

داداشمو خیلی دوس دارم ولی خیلی رک حرف میزنه ولی بازم خوبه ولی خدایی برا زن وبچش اصلا کم نمیزاره ۴تا بچه داره اونقد بهشون خرج میکنه تازه میگه برا همشون خونه میخرم بزا آینده راحت باشن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
قشنگم منم تمام اعضای خانوادم از نعمت فرزند الحمدلله برخوردارن و بعد از من ازدواج کردن .من متاسفانه ف ...

شما چند ساله ازدواج کردی 

تا حالا باردار نشدی ..ای وی اف رفتی 

داداشمو خیلی دوس دارم ولی خیلی رک حرف میزنه ولی بازم خوبه ولی خدایی برا زن وبچش اصلا کم نمیزاره ۴تا ...

خدا داداشتو نگه داره براتون ..

اما حس خوبی از حرفاش نگرفتم 

هی داره پز اموالش به تو میده در حالیکه میدونه تو نداری یا کنایه میزنه 

کاش کمی برات برادری کنه یه خونه هم برای تو بخره 

شما چند ساله ازدواج کردی تا حالا باردار نشدی ..ای وی اف رفتی

خیر تا حالا باردار نشدم . ۹ ساله اقدامم . ای وی اف هم رفتم انتقالم مونده ... هی عقب میفته کارم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه