2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 69 پست
قبلا نمیگفتم ولی جدیدا یچی میگن به شوهرم میگم که مادرت ناراحتم کرده

عزیزم شما بشین کاری نکن اخم کرد رو به شوهرت بگو چرا مامانت اخم میکنه بهم من که چیزی بهش نگفتم احترام هم میزارم بهش

خوبه تک پسره شوهرم سه تا داداش داره یه خواهرمنم گریه کردم حتی از دست خانوادش شوهرمم چندبار بهشون گفت ...

شوهرت جدی نگفته عزیزم 

به جاری مربوط نیس اگرمادرشوهرسفت وسخت باشه جاری جرعت نمیکنه چیزی بگه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینجاس من ادم کم حرف و ساکتیم ولی اونا پر حرف

منم مثل خودت بودم اصلا حرف نمیزدم 

ما ۵تا جاری بودیم و ۴تا خواهرشوهر داشتم هر وقت که من میرفتم خونه مادرشوم همه کارای انجام میدادم نمیزاشتم مادرشوهرم دست به سیاه سفید بزنه میگفتم پیرزنه گناه داره جای مادرمم خودم انجام میدادم ...بعد چند وقت دیدم اصلا ی جور دیگه رفتار میکنن و توقع داشت وقتی همه حالا جاری یا خواهر شور هستن من بلند شم کارای انجام بدم ..

.من که میرفتم خونش ب خودم میگفت استکان بیار نا برات چایی بریزم ولی جاریم که میومد خودش بلند میشد ازش پذیرایی میکردم وقتی این رفتارش میدیدم خیلی ناراحت میشدم  منن دیدیم محبت کردنم به وظیفه و کلفت بودن تبدیل شده دیگه مث بقیه رفتار میکردم میرفتم خونش هیچ کاری نمیکردم دیگه خودش حساب کار دستش اومد 

خولی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند حکایت این قوم شوهره 

قبلا نمیگفتم ولی جدیدا یچی میگن به شوهرم میگم که مادرت ناراحتم کرده

هر وقت که رفتی خونه مادرشوهرت و اخم کرد به همسرت بگو من دیگه خونه مادرت نمیام چون هر سری که میام اخم میکنه حتما دوس نداره من برم خونه 

تو رو خدا زبون داسته باش  محکم باش من اینکار نکردم الان خیلی پشیمونم تو دیگه این رفتار ادامه نده اصلا مظلوم نباش خواهش میکنم ازت  یادم میا اون دوران خودمو ناراحت میشم 

ی چن روز ناراحت باش وقتی شوهرت گیر داد چرا ناراحتی با مظلوم نمایی بگو همه اینارو که همه از من توقع د ...

خیلی بهش گفتم عزیزم حتی گریه کردم ولی میگه کاری نمیتونیم کنیم چون بدتر میکنن

چندبار بهشون گفته ولی خانوادش گوش نمیدن بدتر میکنن

توام مث اونا پرو باش و نزار ازت سوء استفاده کنن 

وقتی رفتی خونه مادرشوهرت اگر بقیه کاری کردن توام بکن اگر نکردن توام نکن مث خودشون رفتار کن 

تا بوده هر شوهری سمت مادر پدرش بوده حتی بوده اینا به خود شوهر بی احترامی کردن همه بچه های دیگه رو دع ...

اخه شوهرم نمیتونه همش بیاد خونه ما وضعش هم خوب نی که بریم رستوران و فلان جا واسه همین شوهرم سه روز میاد خونمون من یه روز میرم خونشون

شوهر منم میگه اهمیت نده ولی واقعا ناراحت میشم چجور اهمیت ندم

اصلا ناراحت نباش اگر رفتار و یا حرفی زدن ک باعث ناراحتیت شد جوابشون بده و اصلا برات مهم نباشه که چی میگن خیلی وقتام اصلا جوابشون نده اونا از اینکه تو ناراحت بشی خوشحال میشن