2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 69 پست
وقتی بهش یچی میگم کلی بحث و عصبانی میشه میگم من اولویتت نیستم عصبی میشع میگه هستی چرا اینجوری میگی ف ...

دقیقا مثل شوهر منه خوانوادش هرچی بگن همونه با کادو یا چیزی ازدلت در میاره بعد برمیگرده سرخونخ اولش 

من هندونه میدم زیربغلش بااینکه شوهرمن تک پسره وحساسیتاروش بیشترهمیگم خیلی دوسدارم پشتوانگیو وواقعانا ...

خوبه تک پسره شوهرم سه تا داداش داره یه خواهر

منم گریه کردم حتی از دست خانوادش شوهرمم چندبار بهشون گفته ولی خانوادش کلا کارشونه گوش نمیدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بعضی چیزا شوهرم درکم میکنه و پشتم بوده ولی تو یسری چیزا نه مثلا گفتم زنداداشت دیدی دخالت میکنه فل ...

راست میگه گلایه نکنی بهتره خودت همونجا درجا جواب بده نیار پیش شوهرت اوقات اونن تلخ بشه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
تو بعضی چیزا شوهرم درکم میکنه و پشتم بوده ولی تو یسری چیزا نه مثلا گفتم زنداداشت دیدی دخالت میکنه فل ...

منم برام پیش اومده به همسرم گفتم  جاریم اینجوری گفته ی چیزی بهش بگو اما اون میگه من که نمیتونم وارد حرفای زنا بشم ،،بهم میگه حرفاشون نادیده بگیر و اصلا برات مهم نباشن میگه اگر واکنش نشون بدی اونا بدتر میشن دیگه ولت نمیکنن راست میگفت من واکنش نشون ندادم اونام دیگه بیخیال شدن 

برا زنداداش کی مقصره؟؟؟فک کنم مقصر خود ماهستیم که به همه رو میدیم منم همین مشلاتو قبلا داشتم

بله اول از همه خودت از خودت دفاع کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بکنه...چرا میترسی ریلکس بشین بدش بیاد به شوهرت میگه دیگه نیاد...اگر سیاست داشته باشی فوری به شوهرت م ...

قبلا نمیگفتم ولی جدیدا یچی میگن به شوهرم میگم که مادرت ناراحتم کرده 

تا بوده هر شوهری سمت مادر پدرش بوده حتی بوده اینا به خود شوهر بی احترامی کردن همه بچه های دیگه رو دعوت کردن بجز پسره و زنش پسره گفته چرا گفتن غذا کم بود! پسره هم همینو باور کرده 

اولا دورهٔ عقد نباید بری و بیای سبک میشی رابطه هم ممنوع 

دوما مادرشوهر خانوادهٔ شوهر غریبه اند فقط سلام و خداحافظ

سوما شخصیتت الان یه اشکالی داره که بعدا میفهمی الان چون دفاع نمیکنی جواب نمیدی سکوت میکنی و بجاش اینجا یا جای دیگه سر دلت باز میشه و طومار مینویسی این یعنی تو الان بجای واکنش غر میزنی و این تو رو تبدیل به یه ادم غمگین میکنه و حتما شوهرت هم ازت زده میشه

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com