2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 69 پست
منم مثل خودت بودم اصلا حرف نمیزدم ما ۵تا جاری بودیم و ۴تا خواهرشوهر داشتم هر وقت که من میرفتم خونه م ...

وای دقیقا عین خانواده شوهر من وقتی جاریام میرن اونجا منم اونجا میرم همه نشستن بعد به من میگه عروسم برو چای بریز بیار فلان منم نمیتونم جلو مهمونا بگم نمیرم فلان مجبور میشم پاشم اشتباه از خودم بود کمک بیش از حد دادم شد وظیفه چون ادم مهربونیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دقیقا عین خانواده شوهر من وقتی جاریام میرن اونجا منم اونجا میرم همه نشستن بعد به من میگه عروسم ب ...

اره عزیزم خودمون مهربونا همیشه ضربه میخوریم 

این مادرشوهرای نادانمون فک میکنن که بقیه عروسا از خودمون بالاترن 

توام انجام نده یا به یکی از جاریات بگو میایی کمکم من تنهایی نمیتونم الکی بگو مچ دستم درد میکنه 

بهش میگم میگه ول کن اهمیت نده

خب پس بی عرضس یه تجدیدنظر کن اگر میتونی این آدمو تحمل کنی که هیچ وگرنه بدون این آدم هر کاری مادرش و زن داداشش بگن باید بکنی هیچی نگی گله نکنی میتونی بسم الله نمیتونی باید ببریش مشاوره درست نشد طلاق

بخدا گفتم ولی میگه نیای با من بحث میکنن شوهرم دوسداره برم اونجا

پس هر وقت رفتی کار نکن چند بار انجام نده کم کم خودت  عادت میکنی اونا عادت میکنن مگه تو کلفت اونایی 

من کردم پشیمونم تو نکن 

چیکار کردی الان درست شد؟

کاری نکردم 

شوهرم شاغل شد و عروسی کردیم کمی کمتر شد و از وقتی هم که خودم به تناسخ اعتقاد پیدا کردم خیلی چیزا حل شده،چون علت وقایع و رفتارا رو فهمیدم و رشته کارمایی قطع شده.

یوگا هم خوبه برا رهاسازی