2777
2789

مثلا خوشتون اومده باشه دیگه راهی هم نداشتید ک غیرمسقیم بگید مستقیم ابراز کرده باشید. و چجوری پسره رو جذب کردید ؟

اونایی ک پیشقدم شدن و نتیجه خوب گرفتن فقط کامنت بذارن خواهشا

بستکی به شخصیت اون پسر داره ! 

و این که آیا اصلا دنبال رابطه هست یانه 

اگر هست ، آیا دنبال رابطه درست و هدفمند !

و این که خودت اعتماد به نفس خوبی داشته باشی 

اول عاشق خودت باشی و ارزش خودت رو حفظ کنی 

و تفاوت فکری و ذهنی عقلی دختر و پسر رو بدونی 

اینا موارد مهم توی ایجاد رابطه از سمت دختر هست !

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اینایی ک گفتید اوکیه ینی این شرایط موجوده واسه دو طرف.

ببخشید متوجه منظور سوالت نشدم ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

پسره قصد رابطه هدفمندو داره.دختره اعتماد بنفس و خودشو دوس داره و.. ولی دختره نمیدونه چجور رفتار کنه ...

پسره گفته اومده تو رابطه و کم کم بعد مدتی گفته منم بهت حس دارم مث خودته نظرم و منتظر فرصت مناسب بودم برا حرف زدن.. 

اما گاهی وسط رابطه سرد میشه پسره. از هم دور کم همو میبینن. ممکنه بخاطر ندیدن باشه ؟ چون میگن مردا بصری ان

پسره قصد رابطه هدفمندو داره.دختره اعتماد بنفس و خودشو دوس داره و.. ولی دختره نمیدونه چجور رفتار کنه ...

اگر رابطه شکل نگرفته هنوز و به اصطلاح دختر کراش زده 

دختر چون باید ارزش خودش رو در هر صورت حفظ کنه از کارهای پیش پا افتاده باید شروع کنه که خودش رو نزدیک کنه که پسره سر صحبت رو باز کنه صحبت های عادی شروع بشه 

الان راحت ترین روش همین اینستا هستش 

لایک کردن پست و ریپلی زدن استوری خیلی راحت میشه با طرف صحبت کرد 

صحبت های طولانی هم نباید باشه 

در حد معمول در مورد ایستوری نظر دادن 

پسر تمایل داشته باشه خودش خواستار صحبت میشه 

یعنی نباید کسی آویزون بودن و .. هم به طرف منتقل بشه 

حالا دقیق شرایط رو نمی‌دونم که بگم 

پسره گفته اومده تو رابطه و کم کم بعد مدتی گفته منم بهت حس دارم مث خودته نظرم و منتظر فرصت مناسب بودم ...

و اینکه واقعا پسره کسی تو زندگیش نبوده و نیس 

از طرفی هم دختره میگه نمیتونم ازش بپرسم چرا سرد شدی ..

اگه بپرسم شأنش پایین نمیاد ؟ 

شکل گرفته رابطه گفتم ک مستقیم گفته

خو اگر رابطه شکل گرفته تاپیکام رو در مورد رابطه بخون ! 

توضیح دادم 

میشه درخواستمو قبول کنید یا درخواست بدید سوال شخصی دارم.

باشه