2777
2789

من همش میگم اینکار تو دوستیو آشنایی اشتباس یا هرکی می‌شنوه فرار میکنه اونیم که می مونه بعد یه سال میره!!! بعد همونایی که به من پیشنهاد رابطه جنسی دادن من قبول نکردم رفتن با کسه دیگ دوس شدن بعد یه سال با همون ازدواج کردن! پس ینی یه دختر وقتی رابطه برقرار نمیکنه بی ارزش میشه! حتی اگ هزاران دلیل برای درست حسابی بودنت باشه ولی تا رابطه نداشته باشی ارزشی نداری چرا معیارا انقد عوض شده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه همه چی عوض شدههمه تو کارَن انگار

نمی‌دونم چی پیش خودشون فک میکنن منی که باهرکسی نمیخوابم مثلا از اون لحاظ مشکل یا عیبی دارم!!!!قبلنا به کسی که رابطه داشت میگفتن خوب نیس الان به من میگن عیب دار 

ربطی نداره اصلا !!!

حالا چون چند نفر رابطه داشتن ازدواج کردن دلیل نمیشه ک به همین علت بوده

کسی شمارو بخواد به تصمیمت هم احترام میذاره

حالا اگر گذاشت رفت مشخصه ک صرفا میخواسته رابطه داشته باشه

اونیم ک ۱ سال میمونه

برا اینه ک مختو بزنه برا رابطه بعد خسته میشه میره

وارد روابط دوستی الکی نشو اصلا....

نمیدونم چند سالته..

پسری که خانواده دار باشه اینو نمیخواد عزیزم . پسرای هول بهانشون اینه دخترا هم خودشونو بی ارزش میبینن ...

خب پس ینی همه هولن! چون همه دارن با دوس دخترشون ازدواج میکنن واسه من دوبار تا یه سال رفته جلو بعدم تموم کردن خیلی‌هام که تا میگم چهارچوب دارم راجب این مسائل میگن اینجوری ک نمیشه!

ربطی نداره اصلا !!!حالا چون چند نفر رابطه داشتن ازدواج کردن دلیل نمیشه ک به همین علت بودهکسی شمارو ب ...

۲۷سال. وقتی تو آشنا و فامیل کسی تو بهت نخوره چاره ای به آشنایی با غریبه نداری! بحث ده نفره که دورم میشناسم ده نفر آمار کمیم نیس