2777
2789
عنوان

خیلی خیلی وضعیت زندگیمون خرابه تورو خدا برام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 102 پست
اصفهان

منم وضعیتم خیلی بده متاهلم 

گریه کردم صبح 

وضعتو خوندم عزیزم ، میتونی کار خونگی انجام بدی 

چیزی درست کنی بفروشی تو خونه؟ یا چیزی بیاری بفروشی ؟ 

یا اصلا خیاطی آشپزی ترشی کیک پزی و .. ؟ اگه بلد نیستی بری فنی حرفه ایی یه دوره ببینی مثلا شروع کنی ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم وضعیتم خیلی بده متاهلم گریه کردم صبح وضعتو خوندم عزیزم ، میتونی کار خونگی انجام بدی چیزی درست کن ...

بلد نیستم هیچ کاری ولی اگه یادم بگیرم نمیدونم چ جوری بفروسم یا ب کی بفروشم فامیل یا کسو کاری نداریم که بفروشم بهشون...

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

تامین اجتماعی دیگ

خب قبلا سر کار میرفت بیمه داشت الان نمیتونه بره دیگه بیمش قطع شد کلا ۶ سال سابقه کاری داره چیزی بهش تعلق نمیگیره که

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

خب قبلا سر کار میرفت بیمه داشت الان نمیتونه بره دیگه بیمش قطع شد کلا ۶ سال سابقه کاری داره چیزی بهش ...

زنگ بزن اداره بیمه بپرس

اگه بتونی ۴سال بیمه شو بپردازین

با ماهی ۱۰روز میشه بازنشست بشه

خب قبلا سر کار میرفت بیمه داشت الان نمیتونه بره دیگه بیمش قطع شد کلا ۶ سال سابقه کاری داره چیزی بهش ...

برو بیمه تامین اجتماعی بگو دیگ نمیتونه کار کنه یعنی از کار افتادگی ببین میتونی درستش کنی لاقل 

زنگ بزن اداره بیمه بپرساگه بتونی ۴سال بیمه شو بپردازینبا ماهی ۱۰روز میشه بازنشست بشه

نمیدونم میشه یا نه ولی یه صد میلیون پول میخواد  که فعلا ما هیچی نداریم کلا...