2777
2789
عنوان

خیلی خیلی وضعیت زندگیمون خرابه تورو خدا برام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 102 پست
برو بیمه تامین اجتماعی بگو دیگ نمیتونه کار کنه یعنی از کار افتادگی ببین میتونی درستش کنی لاقل

دنبالش رفتیم خیلی کفتن شما اصلا شرایطشو ندارین....با این ک مامانم هر نوع بیماری که بگی داره الان هر دوتا زانوشو باید پروتز کنه هر کدومش ۱۰۰ میلیون هزینه داره گفتن باید بره عمل کنه و بعد عمل یه سال طول درمان داره اگه نتونست پا از رو پا برداره تازه بره دنبال از کار افتادگی ببینه بهش تعلق میگیره یا نه

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاقل میرفتی دنبال بیمه بیکاریش دوسالی میداد

اونم قضیه داره از محل کار بیرونش کردن حالا نامه عدم نیاز نمیدن میگن خورت ترک کار کردی حالا نمیتونه بره  واسه بیمه بیکاری باید بره شکایت کنه حالش خیلی بده  نمیتونه رفت و امد کنه

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

پدرت چی کجاس؟

۸ سال پیش جدا شدن مدام تو خونه کتک کاری بود و خرجمونو نمیداد شماها چون منو نمیشناسین اینارو میگم خدا خودش شاهده تو شهر کوچیک بودیم بابام ول میکرد میرفت مواد خوراکی ام تو خونه نداشتیم مینشستیمو نمیدونستیم چیکار کنیم گوشیشم خاموش میکرد الانم زنگ میزنم بهش میگم میگه من چکار کنم

کار خونه؟اجاره خونه؟عزیزم مگه اینارو شما انجام میدی ؟تنها زندگی میکنی؟

نه مامانمم هست ولی هیچ کاری نمیتونه بکنه تو خونه