2777
2789

خیانت بزگری هم کرده خانوادشم که ولش کردن 

تعجب میکنم چطور تا الان موندم از بی چارگیه از ترسو بودنم از هیچ حامی نداشتنم حالا هم ک بچه وسطه 

نمیدونم کسی هست با این شرایط من چرا بعضیا وضع زندگیشون خوبه من اصلا ادم حسودی نبودم از بچگی والانم نیستم دوستدارم هما خوشبخت بشن ولی واقعا چرا من اینطور شد بختم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهرم به شدت عصبی نفهم وقاطیه ولی نمیدونم چرا موندم بچه هم دارم همششم با بچم درگیره

من اگه موندم چون خانوادم حامی نبودن واسا طلاقم وگرنه تا الان صد بار جدا میشدم 

زندگی شوهرت به اطرافیان هم بستگی داره. وقتی اطرافیان و خانواده اون تو و فرزندشان رو بعنوان نسل مادر نپذیرفته باشند انتظاری غیر از این نباید داشته باشی

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

همین ک خانوادش ولش کرون سه هیچ از بقیه جلویی .مشکل من اینه ک خانوادشو ول نمیکنه

واسه من اونا اینو ول کردن این میره میچسبه داعم بهشون از روهم نمیره باز اگه باهاش خوب بودن یه چیزی من راضی بودم 

زندگی شوهرت به اطرافیان هم بستگی داره. وقتی اطرافیان و خانواده اون تو و فرزندشان رو بعنوان نسل مادر ...

بستگی داره دقیقا اما شوهرمن ادم وابسته ای هست مخصوصا مالی خانوادش اینو طرد میکنن ولی باز داعم پیش اوناست 

واسه من اونا اینو ول کردن این میره میچسبه داعم بهشون از روهم نمیره باز اگه باهاش خوب بودن یه چیزی من ...

وای خدای من .یه روز عمر داشته باشم با دستای خودم تیکه تیکه شون میکنم بقران

بستگی داره دقیقا اما شوهرمن ادم وابسته ای هست مخصوصا مالی خانوادش اینو طرد میکنن ولی باز داعم پیش او ...

از یه جایی باید استقلال رو برا خودش تعریف کنه، و دیگه اینکه بفهمه تنها نیست و زنش رو هم مثل خودش به یه آدم منزوی تبدیل می‌کنه

یعنی، اینطور نیست که بتونه وابسته خانواده اش باشه بعد زنش رو بعنوان خانواده ساز آینده نادید بگیره. جمع اینها حد و حدودی داره که اگر نادید گرفته بشه نتیجه عکس میده

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

اگه شوهرای بد و بدردنخور دارید اینجوری پس ننه هاشون بدید  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...