2777
2789
عقیده منم همینه رابطه بعد از ۲ سال باید تموم شه یا جدیاینکه چند سال پای طرف بمونی آخرش ننش براش زن ب ...

برای من یکسال و پنج ماه هست تا دوسال صبر کنم بنظرتون یا ول کنم همین الان البته منم دنبال ازدواج نیستم دنبال سرگرمیم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

تو این ۶ سال چجوری نفهمیدی یه عوضیه؟

چی بگم دوست داشتن زیاد کورم کرده بود

با زبون چرم و نرمش

با کاراش با نماز و هیت رفتاناش منو خانوادم گول زد

الانم رفته یکی دیگه رو بدبخت کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من یکسال و پنج ماه هست تا دوسال صبر کنم بنظرتون یا ول کنم همین الان البته منم دنبال ازدواج نیست ...

عزیزم داری میگی دنبال سرگرمی دیگه چرا باید تمومش کنی ؟!

کسی باید بعد ۲ سال تکلیف رابطه اش رو مشخص کنه که هدف داشته باشع و نخاد وقتش رو الکی با یه ادم هدر بده 

حیف عمرت ۵ سال پاش گذاشتی اگر بگیر بود میگرفت سال اولچقدر بی وفا و‌ کثافت یک نفر باشه چنین کاری کنه

خیلی حالم بده حس میکنم مثل یه دستما پرتم کرد یه گوشه رفت

چقدر گریه کردم چقدر زار زدم😔😭

چی بگم دوست داشتن زیاد کورم کرده بودبا زبون چرم و نرمشبا کاراش با نماز و هیت رفتاناش منو خانوادم گول ...

چقدر جالبه آدمایی که به نماز خواندن طرف نگاه کردن سوخت دادن 

به پول و مال طرف نگاه کردن سوخت دادن 

به قیافه سوخت دادن

به خودش چرا نگاه نکردین باطن آدما مهمه آخه 

خیلی حالم بده حس میکنم مثل یه دستما پرتم کرد یه گوشه رفتچقدر گریه کردم چقدر زار زدم😔😭

در حقیقت مثل ی دستمال پرتاب شدی اما گریه و زاری هات ب بیفایده هست 

خدارو شکر کن فقط احساساتت آسیب دیده و چیز دیگه ای از دست ندادی

یعنی به شما قول ازدواج داد،بعد رفت پی کسی دیگه؟؟!!!یا اینکه شما فکر می‌کردید پیش خودتون میاد با شما ...

اره قول ازدواج داده بود

بعد که کار و شعل خوب پیدا کرد رفت همکارش گرفت

زد زیر همه چی😔😭

عزیزم داری میگی دنبال سرگرمی دیگه چرا باید تمومش کنی ؟!کسی باید بعد ۲ سال تکلیف رابطه اش رو مشخص کنه ...

اخه پسره به من میگه قصدم با تو ازدواج هست ولی برای من زیاد فرقی نداره میترسم خیلی وابسته شم .

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خیلی حالم بده حس میکنم مثل یه دستما پرتم کرد یه گوشه رفتچقدر گریه کردم چقدر زار زدم😔😭

حق داری ناراحت باشی

ولی ناراحتی نهایت دو هفته 

گور باباش بردپیت که نبوده متاسفانه به احتمال خیلی زیاد به خانمشم در نهایت خیانت میکنه

الان ولت‌نمیکرد‌ دو روز‌دیگه تاپیک میزدی بیاید چت شوهرم و زن همسایه

خدا از دست یک هرزه نجاتت داد ولی ناشکری میکنی

چی داشت حالا ایتقدر غم میخوری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چقدر جالبه آدمایی که به نماز خواندن طرف نگاه کردن سوخت دادن به پول و مال طرف نگاه کردن سوخت دادن به ...

۶سال من این هیولا رو نشناختم

الانم معلوم نیس کدوم بدبخت خام کرده زنش بشه

خدا ازش نگذره 😔

اخه پسره به من میگه قصدم با تو ازدواج هست ولی برای من زیاد فرقی نداره میترسم خیلی وابسته شم .

بین اگه پسر خوبیه و مطمعنی حرفش راسته چرا باهاش ازدواج نمی‌کنی ؟!

باور کنی ذوقی که برای رسیدن بهم دارید رو هیچ ازدواج سنتی ندارع 

وقتی آدمی هستی وابسته میشی بهتره نگی برای سرگرمی میخوایش 

سرگرمی ۴ ماه نهایت ۶ ماه نه نزدیک به دوسال

حق داری ناراحت باشیولی ناراحتی نهایت دو هفته گور باباش بردپیت که نبوده متاسفانه به احتمال خیلی زیاد ...

۶ ماه گذشته و یک ماهه ازدواج کرده

ولی من اصلا خوب نشدم چطور میشه اون خوشبخت برشه و من دنیا رو سرم خراب شده مگه من چیکار کردم

وقتی خودت ششسال خودت رو معطل این آدم کردی دیگه چه خیانتی مگه تعهد یا رابطه رسمی بوده 

پسر اگه دختری رو بخواد نمیتونه طاقت بیاره ونرس از دست دادن داره می‌ره میگیرش که نکنه نشه بعد شما شش سال حق انتخاب وزندگیتو گذاشتی 

اره قول ازدواج داده بودبعد که کار و شعل خوب پیدا کرد رفت همکارش گرفتزد زیر همه چی😔😭

متاسفم بابت این اتفاق برات،اما مطمئنم یه چیزایی ازش برات روشن شده بوده،احتمالا جدی نگرفتی 

امیدوارم یه آدم درست بیاد سر راهت عزیزم ،این روزا میگذره.....