2777
2789
خیلی بد گذشت بهم خیابون گریه میکردم مسجد گریه میکردم همه اشک هام میریخت نمیتونستم خودم جمع کنم ۳ ماه ...

حذف کن انگار ک نبوده از ذهنت بنداز بیرون یادش افتادی نشین خاطراتو مرور کن سریع عوض کن ذهنیتو . می‌دونم سخته واقعن سخته میفهممت اما نباید خدتو از بین ببری 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اره فراموش میشه ولی من فقط بخاطر یه چیز زنده ام میخام ببینم این آدم چی میشه واقعا حرف هایی که زد تهم ...

صد در صد اسی مطمعن باش حالت بد بود برو بیرون شده پیاده روی برو سینما آهنگ شاد و مسخره بگوش . شاید با خدت بگی این دیوونه داره چیمیگه اصلا من دل و دماغم سمت اینا نمیره .اما از بین بردن افسردگی با همین کارهای سطحی و مقطعی ک الان برات مضحکه کم کم از بین میره. خدت کم کم تاثیرشو میبینی هم زمان میگذره هم حالتو عوض می‌کنه . من خدم همینکارارو میکردم میشستم کتاب میخوندم باید ذهن فراموش کنه بندازتش بیرون 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالت باز تو خوبه اسی من باهاش رابطه جنسی اونم از جلو داشتم ینی رسماً نابودم 

حالت باز تو خوبه اسی من باهاش رابطه جنسی اونم از جلو داشتم ینی رسماً نابودم

واقعا این آدم به منم میگفت ولی من قبول نکردم

حتی وقتی صیغه بودیم فقط بغل وبوس بود

واقعا این آدم به منم میگفت ولی من قبول نکردمحتی وقتی صیغه بودیم فقط بغل وبوس بود

خوب کردی