2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۶ سال منتظره تا نگیر ترین دوست پسر موندی ؟

دوسال اومد ، اومد 

نیومد دیگه بای بای

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خدا لعنتش کنه😭 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

واقعا انتظار داشتی بعد از ۶سال ازدواح کنه باهات؟ 

بگیر نبوده عزیزم 

الان ناراحتی ولی متاسفانه مقصر بودی با زندگی خودت بازی کردی 

الان شوهراشون خیانت میکنن 

چه برسه به دوست پسر که تکلیفش مشخصه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

حیف عمرت ۵ سال پاش گذاشتی اگر بگیر بود میگرفت سال اول

چقدر بی وفا و‌ کثافت یک نفر باشه چنین کاری کنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

۶ سال منتظره تا نگیر ترین دوست پسر موندی ؟دوسال اومد ، اومد نیومد دیگه بای بای

عقیده منم همینه رابطه بعد از ۲ سال باید تموم شه یا جدی

اینکه چند سال پای طرف بمونی آخرش ننش براش زن بگیره فق خودتو بدبخت کردی 

۶ سال منتظره تا نگیر ترین دوست پسر موندی ؟دوسال اومد ، اومد نیومد دیگه بای بای

برای من یکسال و پنج ماه هست تا دوسال صبر کنم بنظرتون یا ول کنم همین الان البته منم دنبال ازدواج نیستم دنبال سرگرمیم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !