2777
2789
منم همینو میگم که وابسته میشی هدفی که داشتی (برای سرگرمی بری تو رابطه) کنسله

الان بنظر شما من چیکار کنم بهتره آخه من خیلی تنهام کسیو ندارم بجز اون

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چرا خیلی میگه ازدواج کنیم ولی نمیاد خاستگاری . مثلاً قبلاً گف عید میام اما بعدش گف ی مشکلی پیش اومده ...

داره بهونه میاره 

یکم بهش فشار بیار 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان بنظر شما من چیکار کنم بهتره آخه من خیلی تنهام کسیو ندارم بجز اون

من جای تو زندگی نمیکنم که بگم چیکار کنی تویی که عواقب حرفام رو میبینی پس خودت میتونی از پس این موضوع بر بیای بانو 

[QUOTE=365389262]چرا خیلی میگه ازدواج کنیم ولی نمیاد خاستگاری . مثلاً قبلاً گف عید میام اما بعدش گف ی مشکلی پیش اومده ...[/QUOTE

منم مثل تو گول این حرف ها رو خوردم

لطفا تموم کن تا مثل من نشکستی

خیلی سخته هیشکی درکت نمیکنه اون میره پی زندگیش تو می مونی یه دنیا و قلب شکسته همه میگن جمع کن خودت و یکی دیگه یکی دیگه 😔

داره بهونه میاره یکم بهش فشار بیار

اخه ازین پسراس ک ن تو اینستاس ن تلگرام آنلاین میشه چت کنیم فقط زنگ میزنیم ینی راه ارتباطیمون اینه . بعد با پدرومادرش زندگی میکنه من خونشونم رفتم مامانش بوده حرف زدیم مِن باب سرگرمی باهم . من چطوری فشار بیارم ینی چی کار کنم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من جای تو زندگی نمیکنم که بگم چیکار کنی تویی که عواقب حرفام رو میبینی پس خودت میتونی از پس این موضوع ...

مرسی 

حق داری حق داری ولی جوری نکن فکر کنن چون از دستش دادی ناراحتی بخاطر عمر و شخصیتت ناراحتیچرا نمیتونی ...

نمیگذرم ازش خدام ببخشه من نمی بخشم

به درس وزندگیم میرسم ولی اون  دیگه برام مهمم نیست

دل که بشکنه هیچی درستش نمیکنه حتی خدا جبران هم کنه

[QUOTE=365389262]چرا خیلی میگه ازدواج کنیم ولی نمیاد خاستگاری . مثلاً قبلاً گف عید میام اما بعدش گف ...

اسی جان درکت میکنم رلت چن سالش بود ؟

بیشتر توضیح بده چرا یهو رفت خاستگاری یکی دیگه بعد تو بهش گفتی چی در جواب گفت ؟ قشنگ این اخرا رو توضیح بده

اسی جان درکت میکنم رلت چن سالش بود ؟بیشتر توضیح بده چرا یهو رفت خاستگاری یکی دیگه بعد تو بهش گفتی چی ...

من ۲۵ سالمه اون ۳۳ ۵ سال دوست بودیم بعد چند ماه صیغه اومد خاستگار و نشون کردیم. بعد میخاست یجا استخدام بشه بعد از کار پیدا کردنش منو نخاست من لیسانس دارم اون ارشد گفت ما به درد هم نمیخوریم. دفعه اخر حرف زدیم باهم گفت تو تعهد نداری بی بند باری شاید تواین ۵ سال با کسی بودی.ولی همه کاراش برای این بود که منو از سرش باز کنه الانم یک ماه ازدواج کرده. ومن ۶ ماه تو عم وغصه

من ۲۵ سالمه اون ۳۳ ۵ سال دوست بودیم بعد چند ماه صیغه اومد خاستگار و نشون کردیم. بعد میخاست یجا استخد ...

چقدر بیشعور چقدر احمقه خدا لعنتش کنه😞😭 زندگیش خراب میشه اسی اینو از من داشته باش چند سال دیگه تاپیک بزن و تگم کن ببین کی گفتم صد در صد میگم زندگیش خراب میشه و طلاق میگیره و میاد سمت تو مثه سگ پشیمونه و تو اونجا فراموشش کردی و زندگی ایده آل تری نسبت ب الانت داری میاد التماست می‌کنه برام اتفاق افتاده ب جدم قسم واسه من اتفاق افتاد پسره اومد ب دست و پام‌افتاد ولی ریدم بهش 

چقدر بیشعور چقدر احمقه خدا لعنتش کنه😞😭 زندگیش خراب میشه اسی اینو از من داشته باش چند سال دیگه تاپی ...

چی بگم چرا بهم تهمت زد من ۶ سال بود حتی به خاستگار هامم فک نمیکردم نه اینستا داشتم نه چیزی.به من تهمت بی بند باری زد.خیلی دلم شکست خیلیییی میتونست راحت بگه اره نمیخامت اینکه تهمت بزنه حتی حرمت نون ونمک ونگه نداشت بعد ۵ ماه رفت زن گرفت البته از قبل باهاش بود.دلم شکست من کسی نداشتم جز خدا کاش همون اندازه که اشک ریختم درد کشیدم درد بکشه

من ۲۵ سالمه اون ۳۳ ۵ سال دوست بودیم بعد چند ماه صیغه اومد خاستگار و نشون کردیم. بعد میخاست یجا استخد ...

نگاه ۹۰درصد مواقع 

کسایی که دختری رو که گذشته اش رو با خودشون سپری کرده نمی‌خوان 

آخر سر دختری گیرشون میاد که گذشته اش رو با دیگران سپری کرده 

چقدر بیشعور چقدر احمقه خدا لعنتش کنه😞😭 زندگیش خراب میشه اسی اینو از من داشته باش چند سال دیگه تاپی ...

خیلی بد گذشت بهم خیابون گریه میکردم مسجد گریه میکردم همه اشک هام میریخت نمیتونستم خودم جمع کنم ۳ ماه حالم وحشتناک بود شب ها پنیک میومد سراغم.خیلی عذابم داد

قلبم تیکه تیکه کرد آتیش زد.الانم رفته پی خوشی و زنش و زندگیش😔

چی بگم چرا بهم تهمت زد من ۶ سال بود حتی به خاستگار هامم فک نمیکردم نه اینستا داشتم نه چیزی.به من تهم ...

اسی جان حالت بده فقط تخلیه کن خدتو برو سرکار سرتو گرم کن بزار زودتر فراموش بشه ک داغون نشی تا عید فراموش میشه قول میدم بهت بزار بره ب درک تجربه ی دردناکی بود اما تجربه شد . میفهمم با تمام عمق وجودم درکت میکنم چون واسم اتفاق افتاده امام زندگی ادامه داره و ت هم سنی نداری 

اسی جان حالت بده فقط تخلیه کن خدتو برو سرکار سرتو گرم کن بزار زودتر فراموش بشه ک داغون نشی تا عید فر ...

اره فراموش میشه ولی من فقط بخاطر یه چیز زنده ام 

میخام ببینم این آدم چی میشه واقعا 

حرف هایی که زد تهمت هایی که زد

من کارم میرم ارشد روانشناسی میخونم

ولی صبر میکنم ببیتم چی میشه این از خدا بی خبر بی وجدان