2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه بچه اولم پسر بود اصلا دومی نمیاوردم. چون احساس کردم اگر روزی من و پدرش نبودیم دخترم از نظر روحی حتما به خواهر یا برادر نیاز داره آوردم. پسرا خیلی قوی ترن به نظرم 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   
مالی مشکلی ندارم مامانم فکر نکنم نگه داره باید پرستار بگیرم

من ۳ تا دارم خیلی راضیم.

خودت هم میگی ۳۹ سالته و فرصت زیادی نداری پس دیگه اصلا پیشگیری نکن.

با توجه به سن ات پیشگیری رو کنار بذاری هم ممکنه چند ماه طول بکشه تا باردار بشی.

برای بچه هیچی بهتر از خواهر برادر نیست.

برای خودت هم هیچی مثل بچه های زیاد نیست.

آدم یک دنیا مال و ثروت داشته باشه اما بچه نداشته باشه یا فقط یکی داشته باشه چه فایده

اول بذار بچه بیاد بعد با توجه به شرایط تصمیم بگیر.

میتونی پرستار بگیری خونه خودت نگهش داره.

میتونی با خودت پرستار ببری شرکت.

میتونی به پرستار بگی بره خونه مادرت و زمانی که بچه خوابه هم تمیزکاری خونه مادرت رو انجام بده و مادرت بهش نظارت کنه برای رفتارش با بچه....

راه های زیادی هست ولی اول پیشگیری رو کنار بذار و امیدوارم با کمترین انتظار بچه دار بشی

تو بارداری هم مراقب خودت باش

بالای ۳۰ سال یعنی بین ۳۰ تا ۴۵ احتمال سقط زیاده یعنی فعالیت سنگین مثل مبل بلند کردن اینا انجام نده

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

خواهر شوهر من ۱۴ سال بچه هاش فاصله سنی دارن😁😁جاریم هم پسرش ۱۱ سالشه میگه چند سال دیکه میارم😁😁من ...

یا خدا ۱۴ 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دقیقا منم یه دختر ۸ساله دارماونم مدام میگه بچه بیارمیدونم ک فقط نوزادیشو دوستدارهوگرنه همبازی نمیشه ...

الان درسته همبازی نمبشه ولی اینده چی بازم خیلی به درد هم میخورن همسر من با برادرش ۱۰ سال فاصله سنی دارم خیلی به درد هم میخورن شوهر من هر چند کوچیکه ولی برادر شوهرم تو همه کارا باهاش مشورت میکنه خونه خریدن همسرم رو هم نظر می پرسید شوهرم یه چیزی میخره با اون مشورت میکنه

من اگه بچه اولم پسر بود اصلا دومی نمیاوردم. چون احساس کردم اگر روزی من و پدرش نبودیم دخترم از نظر رو ...

من سه تا دختر دارم راضیم.

برای اینکه بچه هام تنها نباشن بازم بچه دار شدم.

برای بچه یک دنیا پول ارث بذاری اما تنها باشه بازم هیچ لذتی نداره براش.

مادر و پدر پیر میشن و خواهر و برادر کمک حال بچه هستند

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

خواهر شوهر من ۱۴ سال بچه هاش فاصله سنی دارن😁😁جاریم هم پسرش ۱۱ سالشه میگه چند سال دیکه میارم😁😁من ...

اتفاقاً بچه پشت هم بیشتر با هم رفیق میشن

اتفاقاً بچه پشت هم بیشتر با هم رفیق میشن

بچه هام خیلی باهام دعوا میکنن ولی بازم بدون هم طاقت ندارن الان کوچیکن پسر دومم زبون باز کنه سه سالش بشه دعوا هاشون هم احتمالا کمتر بشه من خودم با وجود تمام سختی هاش راضیم که دوتا هستن ولی برای خانواده شوهرم تعجب اوره بجه پشت هم هی میگفتن چون همشون بجه هاشون فاصله سنیشون زیاده باهم یکی ۹ سال یکی ۱۰ سال یکی هم ۱۴ سال جاریم هم پسرش ۱۱ سالشه میگه چند ساا دیگه میارم😁😁من تو فامیل تعحب اورم براشون

دقیقا منم یه دختر ۸ساله دارماونم مدام میگه بچه بیارمیدونم ک فقط نوزادیشو دوستدارهوگرنه همبازی نمیشه ...

شوهر من و خواهرش حدود ۲۰ سال اختلاف سنی دارن.

گاهی چند ساعت با هم تلفنی حرف میزدن راجع به مسائل مختلف.

با اینکه هر دو متاهل بودن.

اونقدر با هم دوست دارن هم صحبت بشن.

خواهر و برادر همیشه به درد آدم می‌خورن.

من برادر کوچکترم چند روز پیش ازدواج کرد، اونقدر خوشحال بودم اگر خواهر و برادر نداشتم هیچ وقت این لذت ها رو تجربه نمی‌کردم... لذت اینکه راهنمایی بدی به خواهر و برادر کوچکترت، تکیه گاهش باشی تو مشکلاتش...تازه خانواده عروس چقدر بهم احترام می‌ذاشتن به عنوان خواهر بزرگتر داماد  

مادر و پدر پیر میشن و تنها تکیه گاه بچه میشن خواهر و برادر شون، آدم وقتی خواهر برادر داره چه کوچکتر چه بزرگتر یه آرامش نامحسوس داره 

منم دختر بزرگم ۹ سالشه با خواهر یک سالش حسابی بازی می‌کنه.

سه تا بچه دارم کاملا راضیم 

بنظر من بیاردرسته هم بازی نمیشن اما تک فرزندی اصلا و ابدا خوب نیست من خودم تا ۹ سالگی تک بودم الان خ ...

دقیقا

درود بر شما 

من سه تا دختر دارم راضیم.برای اینکه بچه هام تنها نباشن بازم بچه دار شدم.برای بچه یک دنیا پول ارث بذا ...

پسرا دقیقا برعکس دختران . منم همینو گفتم 

دخترا به خواهر برادر نیاز دارن پسرا ندارن تو بچگی نق میزنن بزرگ که شدن میگن اخیش بهتر که ندارم 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود