2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 69 پست

اصلااا نیار تا بچه دومت بدنیا بیاد فاصله سنیشون حداقل ۹ ساله و دیگه نمیتونن با هم همبازی باشن که مثلا فک کن اون یکی ۱۹ سالشه دومی ۱۰ سالشه اون الان بچست تفکر درستی درمورد خواهر و برادر نداره فکر میکنه هر وقت بخواد باهاش بازی کنه میاد هر وقت نخواد میره 

به نظر من گناه داره طفلی شاید یکم هزینه لازم باشه ولی ارزشش رو داره   ی پرستار تمام وقت میخواد کنار همون مادرتون ک خیالتون راحت باشه. برای کار هم ی مدت مرخصی یا دور کاری یا پاره وقت با ی کمکی هم میشه  در هرصورت سنتون داره میره بالا و ممکنه بعدا حسرت این موقعیت رو بخورید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختلاف سنیشون دیکه خیلی. زیاده همبازی. نمیشناون بجه دومم. محبت شمارو مبخوادصرف اینکه. فقط. بدنیاش بی ...

دقیقا اگه بچه خونه مادربزرگ بمونه همش یا پرستار بیشتر اوقات باهاش باشه دچار آسیب میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

به خدا بچه های تک فرزند داغون میشن کسی که یکیو میاره دومی رو باید بیاره خیلی شرایط بده خیلی سخته گرونی منابع تموم شده . ولی بچه ها نمیفهمن اینارو ./من دخترم 5 سالشه دومی توی راهه نمیدونی چقدر ذوق داره قشنگ میفهمه میگه مامان من دیگه فقط توی پارک همبازی ندارم من توی خونه یکیو دارم باهاش بازی کنم همش میگه مامان من خیلی کمکت میکنم من میخوابونمش هی میره توی اتاقش وسایل بچه جدیدو میچینه اصن وقتی اینارو میبینم دلم میسوزه که این دنیای قشنگشون خالی بمونه

من تمام وقتم تواین ۸سال برای دخترم بوده

یه نصف روز هم ازش غافل نشدم

اما شما شرایطت‌ون حتی از منم بدتره

من ۳۲ سالمه وقت هم دارم

اما ب اختلاف سنی دوتا بچه 

و شرایط روحی ناشی از مشکلات اقتصادی وجبر جغرافیایی فکر میکنم منصرف میشم

مگه بچه عروسکه ک بچه هوس کنه براش بیاریم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

شما دارین؟؟

۴۰سالگی دومی. بدنیا بیاد

۴۷سالگی شما. میره. کلاس اول

حوصله. شاد دارید؟؟

تکلیف. گفتن. .

من دوتا دارم. با فاصله. سنی. ۲سال ۱۰ماه

همبازی هستن ولی گاهی همدیکه رو هم میزنن .هرکدوم. سختی خودشونو دارن

یکی میره مدرسه یکی میره. کاردرمانی. گفتار درمانی

دور از جون بچتون . برا اگه دومی مشکلی داشته. باشه. پرستار نمیتونه کلاساشو ببره. 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
۴۰سالگی دومی. بدنیا بیاد۴۷سالگی شما. میره. کلاس اولحوصله. شاد دارید؟؟تکلیف. گفتن. .من دوتا دارم. با ...

منم با حرف شما موافقم آدم باید هر احتمالی روبده ممکنه دوران بارداری استراحت باشه، ممکنه بچه کولیکی باشه، ممکنه تو راه رفتن و گفتار مشکل براش پیش بیاد، اینارو که پرستار اوکی نمیکنه اول باید حتی یه درصد این احتمالاتو بده بعد شرایطو بسنجه که اگه اینجوری شد تصمیمش چیه.. اونوقت تصمیم بگیره بچه بیاره یا نه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
در کل ۸ سال اختلاف سنی زیاد مناسب نیست انگار دو تا تک فرزند داری 🫠

خواهر شوهر من ۱۴ سال بچه هاش فاصله سنی دارن😁😁جاریم هم پسرش ۱۱ سالشه میگه چند سال دیکه میارم😁😁من بچه هام فاصله سنیشون ۲۰ ماهه برای همشون تعجب اور بوده و هست هی مادر شوهرم میگه میزاشتی اولی بزرگ‌میشد 😐