2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 69 پست
پسرا دقیقا برعکس دختران . منم همینو گفتم دخترا به خواهر برادر نیاز دارن پسرا ندارن تو بچگی نق میزنن ...

پسرا هم نیاز دارن

شوهر من که خیلی با خواهراش و خواهر زاده هاش هم صحبت میشه و در ارتباط هستند.

پدرم هم هر آخر هفته به ۸ تا خواهر و برادرش زنگ میزنم احوال پرسی می‌کنه، خیلی باهاشون رفیق هست...

یکی از عروس های فامیل مون یه پسر داشت پسرش رو مهمانی ها می‌دیم می‌گفت خیلی دعا میکنم مادرم برام خواهر برادر بیاره بالاخره مادرش تو سن بالا بچه دار شد و براش خواهر آورد.

تک فرزندی خیلی وحشتناک هست اونم تو دنیای امروزی که خانواده ها و فامیل مثلاً خاله دایی عمو عمه اینا دور از هم زندگی میکنن،

حداقل بچه ها دلشون خوشه خواهر برادر دارن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

پسرا هم نیاز دارنشوهر من که خیلی با خواهراش و خواهر زاده هاش هم صحبت میشه و در ارتباط هستند.پدرم هم ...

اصلا متوجه منظورم نشدید 

پسرا روحیاتشون طوریه که اگه نداشته باشن هم اوکی ان. سنین بزرگسالی منظورمه نه بچه کوچیک 

دخترا روحیاتشون طوریه که تو هر سنی به خواهر یا برادر نیاز دارن 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا متوجه منظورم نشدید پسرا روحیاتشون طوریه که اگه نداشته باشن هم اوکی ان. سنین بزرگسالی منظورمه نه ...

کلا تو مجازی سخت میشه منظور رو رسوند یا منظور دیگران رو دقیق متوجه شد  

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

دیگ دیره 

باید زودتر میوردی 

الان بیاری بجز دردسر چیزی نداره 

فاصله سنیشون زیاده اصلا نمیتونن همبازی باشن 

خودت شاغلی نمیتونی کنترول کنی 

مادرتم دیگ احتمالا حوصله بچه نداره 

فقط اسیر دست پرستار میشه 

پسرا دقیقا برعکس دختران . منم همینو گفتم دخترا به خواهر برادر نیاز دارن پسرا ندارن تو بچگی نق میزنن ...

من به عنوان به دختر الان میگم آخیش بهتر که ندارم 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من به عنوان به دختر الان میگم آخیش بهتر که ندارم 🤣

خب شما جز استثناها هستی😂 

خدایی یه جاهایی کمر آدم داره از فشار روزگار میشکنه نیاز داره دست یه خواهری برادری چیزی رو بگیره

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   
خب شما جز استثناها هستی😂 خدایی یه جاهایی کمر آدم داره از فشار روزگار میشکنه نیاز داره دست یه خواهری ...

اره هر چیزی خوبی و بدی های خودشو داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خیلی حس خوبی گرفتم از پیامت عزیزم

خواهش میکنم

انشاالله که خدا بهت فرزندان سالم و صالح بده که قدرت رو بدونن و در کنار هم یک خانواده شاد و خوشبخت داشته باشید