2777
2789
عنوان

خواستگار عجیب خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 60 پست

دو دله؟؟؟؟

قشنگ مشخصه چرا ۲ بار طلاق گرفته اقا

خصوصا ک رفته نشسته بغل خانواده اش

فرار کنه خواهرت

چون ۴ روز دیگ اونم بی مهریه طلاق میده

میره سراغ بعدی

اصلا چنین کیس های مسخره ایی رو راه ندید خونه

یسری تا ۳۰ رو رد میکنن

فک میکنن دیگ باید با هر کور و کچلی ( دور از جون کور و کچلا) ازدواج کنن 

وگرنه امتیاز از دست میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خواهرم ۲۵ سالشه قبلا هم ازدواج نکرده

وایی خب این فک کردن میخواد؟😳

ردش کنین دیگه

اون مرد دوتا زنو نتونسته نگه داره 

فک میکنی سومیو میتونه؟😑

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

خواهرت عجیب تره که اصلا به این مورد فکر می کنه .... کور هم بود این مرد را پرت می کرد بیرون . من خودم همچین کسی را اگر خواستگار دخترم بود می نداختم بیرون . احتیاج به فکر کردن نداره این حتی یک مورد مثبت توی زندگی نداره تنها دلیلی که نمیشه ازدواج کرد دوست داشتنه چون معلوم نیست تا کی می تونه خواهرت را دوست داشته باشه . این مرد صد تا زن هم بگیره بازم ننه و باباش را از همه بیشتر دوست داره این را به خواهرت بگو 

حس میکنم تاپیک دروغه وگرنه این تاپیک سوال پرسیدن نداشت کدوم پدر مادری تو این زمونه چنین ادمی رو راه ...

منم حس کردم اسی خودشو میگه 

گرفتار عشق هوسی شده

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
منم حس کردم اسی خودشو میگه گرفتار عشق هوسی شده

این مشکل خواهرمه😔

من همیشه آدم منطقی بودم و تا جایی که تونستم سعی کردم احساسی تصمیم نگیرم ولی خواهرم همیشه احساسی بوده و این رو تصمیماتش اثر گذاشته

خواهرت عجیب تره که اصلا به این مورد فکر می کنه .... کور هم بود این مرد را پرت می کرد بیرون . من خودم ...

منم نمیدونم چطور مخ خواهرم و زده که اینطوری عاشقش شده

پدر مادرم گفتن اگه با این ازدواج کنی دیگه اسم ما هم نیار چون آینده زندگی تون از الان مشخصه

صد درصد به زن اول و دومشم از این دوستت دارم گفتنا زیاد گفته اما کدومشون با این مرد خوشبخت شدن هر کدوم امده دوتا بچه زاییده رفته خونه ی باباش ببخشیدا یکی دیگه ریده خواهر شما باید سیفون رو بکشه ؟

ببین اگه خواهرت ازدواج کنه دخالت های مادرشوهر به کنار زن های قبلی  هم بچه هارو پر میکنن میندازن به جون خواهرت 

منم نمیدونم چطور مخ خواهرم و زده که اینطوری عاشقش شدهپدر مادرم گفتن اگه با این ازدواج کنی دیگه اسم م ...

ببین خودتون برید پیش یه دعا نویس سرکتاب باز کنید اگه چیزی نوشته شده بود باطلش کنید اگه نه هم که یه دعای سردی بنویسین