2777
2789
عنوان

ماجرای روز زن من

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 42 پست
بله چون به شوخی میگفتم به به ببینیم چی کادو میگیری همیشه طلا میگیرع امسال میگف طلا نمیشع قرض دارم گف ...

میگی همیشه می‌خره امسال سرکار نمیره دستش تنگه تو هم یکم ملاحظش کن خب تو زندگی آدم کوتاه نیاد خودش اذیت میشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بله چون به شوخی میگفتم به به ببینیم چی کادو میگیری همیشه طلا میگیرع امسال میگف طلا نمیشع قرض دارم گف ...

از نظر شما شوخی بوده ولی حسی که به همسرت منتقل می‌شده قطعا معنی دیگه ای داشته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدز همه درگیر کادو گرفتن شدن ول کنین زندگیتونو با خوشی کنار هم بکنید بخدا هر روز هم میتونه روز زن باشه هر شبم میتونه شب یلدا باشه به شرط اینکه خوشی در کنارش باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بیخیال تورو خدا

آخه این بچه بازیا چیه

ما که شوهر تورو نمیشناسیم شاید از هزار تا ازین مردایی که کادو خریدن بامعرفت تر باشه

حالا تنبلی کرده نرفته بازار

بدم میاد همه سریع میان میگن حق داری حق داری

دخترم دنیاست🥰پسرم نیماست😍خدایا شکرت برای داشتنشون

میگی همیشه می‌خره امسال سرکار نمیره دستش تنگه تو هم یکم ملاحظش کن خب تو زندگی آدم کوتاه نیاد خودش اذ ...

یه هفته سرکار نرفته از هفته بعد هم ماشین سنگینش درست میشع میرع خب آخه توحسابش بود پول بابا برام یه تیشرت می‌گرفت اصلا اما یادم میکرد تا بهش گفتم کادو مامانتو ببریم زودی حاضر شد گفت شکلات هم بریز توش ببریم 

ینی چطوری میشه توضیح بدی

قطعا اقا با یاداوری کردن شما حس شوخی رو دریافت نمی‌کرده و یه جور تکلیف براش بوده که حس خوبی نیست هر چند بروز نمیده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیخیال تورو خداآخه این بچه بازیا چیهما که شوهر تورو نمیشناسیم شاید از هزار تا ازین مردایی که کادو خر ...

من خیلی دلم شکست هرساله برای مامانش زودی میگیره بخاطر من نرفت بازار .بعدم صبحی اولش رفت سواری رو روشن کرد انگار میخواست بره بعد نرفت 

چرا مکه دل نداریم مگه آدم نیستیم مگه زن نیستیم

دقیقا من همیشه برای هر مناسبتی خوشحالش میکنم سوپرایزش میکنم توی سال یکباره دیگه 

من فقط روز زن و روز تولدم برام مهمه سالگردها رو زیاد کاری ندارم انتظار داشتم این روز ها کادو بگیرع برام

میبینی چقد آدم حرص میخوره

آره والا تازه شکلات هارو میگف کمه برو زیاد بریز 

الان اومد نمی‌دونم چه واکنشی نشون بدم اگه کادو هم بگیرع واقعا واقعا برام ارزش ندارع هیچ از اون کادو متنفر هم خواهم بوپ

چرا مکه دل نداریم مگه آدم نیستیم مگه زن نیستیم

یه زن فقط باید با کادو خوش باشه ؟؟ اسی میگه هرسال می‌خرید امسال نخرید اونم چون ماشینش خرابه فکرش مشغوله حتی واسه مادرش هم نخرید استارتر رحمتشون کشیده 

تا وقتی یاد نگیریم خودمون حال خودمون رو خوب کنیم وضع همینه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید