2777
2789
عنوان

ماجرای روز زن من

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 42 پست
دقیقا من همیشه برای هر مناسبتی خوشحالش میکنم سوپرایزش میکنم توی سال یکباره دیگه من فقط روز زن و روز ...

مال منم دیشب گف بیا بریم هر چی میخای بگیر کفش اینا منم نگرفتم چون دلم میخاست خودش بگیره خودش سوپرایزم کنه بعد دو سه بار گف هر چی میخای بخریم گفتم نه اونم از خداش بود گف از من گفتن وقتی میام اینستا میبینم مردم چه کادوهایی گرفتن فامیلای خودمون واقعا از شوهرم زده  میشم و دلم میشکنه تازه ما سال دوم هس که باهمیم و عقدیم

خب که چی مثلا ؟!«»
آره والا تازه شکلات هارو میگف کمه برو زیاد بریز الان اومد نمی‌دونم چه واکنشی نشون بدم اگه کادو هم بگ ...

بی تفاوت باش یه تشکر ساده بگو ممنون قیافه بگیر 

خب که چی مثلا ؟!«»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال منم دیشب گف بیا بریم هر چی میخای بگیر کفش اینا منم نگرفتم چون دلم میخاست خودش بگیره خودش سوپرایز ...

من سلیقه شوهرمو نمی‌پسندم زیاد همیشه چیزای قدیمی میگیرع واس اون همیشه خودمو میبرع خرید کنم یا طلایی کارت هدیه ای چیزی میگیرع اما اصلا نه گفت بیا بریم خرید نه خودش گرفت 

من جای تو بودم میرفتم مطمعن باش اونایی هم ک اینستا میذارن خودشون رفتن گرفتن الکی ادای سورپرایز رو درمیارن

من سلیقه شوهرمو نمی‌پسندم زیاد همیشه چیزای قدیمی میگیرع واس اون همیشه خودمو میبرع خرید کنم یا طلایی ...

نمیدونم ناراحتم الان کم موندم گریه کنم حس میکنم مهم نیستم براش 

خب که چی مثلا ؟!«»

مرگ بر اینستاگرام که باعث تفرقه بین زن و شوهرا میشه

زن از شوهرش بدش میاد

شوهر از زنش

بد پشت صحنه میبینی هیچ خبری از عشق عمین نیست

دخترم دنیاست🥰پسرم نیماست😍خدایا شکرت برای داشتنشون

اسی متاسفم اگه راهنمایی نینی سایتیهارو تو زندگیت پیاده کنیخیلیهاشون آرزوی زندگی تورو دارندلتو بزرگ ک ...

نمیخوام براش عادی باشع نادیده گرفتن من میدونی منظورم چیه؟؟؟

اگه الان نادیده بگیرم بعدا باز میگه اون سری مگه چیکار کرد پس بازم نادیده میگیرتم 

مامانش بهش گفته بود سبزی بگیر 

سه بار تو طول روز گفت مامانم فلان چیز خواسته بیا بریم بازار برا اون سبزی بگیریم 

بعد نتونسته بود بگیرع پولش رو زد گفت خودت بگیر 

مامانش رو خیلی دوست داره 

نمیگم نداشته باشه اما مگه من زن نبودم مگه دل نداشتم می‌دونه چقدر دلم نازکه

مال منم دیشب گف بیا بریم هر چی میخای بگیر کفش اینا منم نگرفتم چون دلم میخاست خودش بگیره خودش سوپرایز ...

ولی تو اول راهی قشنگ شوهرتو دست بگیر الکی قهر نکن 

بهت که گفت بیا بریم کادو بگیریم زود برو دیگه اگ پولداره چند تا چیز بگیر 

یادش بده ک برات خرج کنه شوهر من موقع نامزدی منو میبرد بازار چیا که نمیخریدم