2777
2789
عنوان

ماجرای روز زن من

308 بازدید | 42 پست

سلام اخیرا همسرم تصادف کرده فعلا ماشین خرابه سرکار نمیره اوضاع مالیش هم زیاد خوب نیست 

اما می‌تونست برام کادو بگیرع .من زیاد نمیخواستم یه چیز کوچیک هم منو خوش حال میکرد 

هرساله صبح زود می‌رفت برای منو مامانش کادو می‌گرفت امسال من از قبل برای مادرش کادو گرفته بودم

برا همون نرفت بازار  بعد من رفتم خونه مامان خودم انتظار داشتم شب که برگشتم کادو بگیرم ازش دیدم هیچی نگرفته .به دخترم گفت مامان قهره فک کنم بگو فردا میگیرم خب

اما من دیروز انتظار داشتم دلم خیلی شکست می‌دونم اگر من برا مامانش نگرفته بودم می‌رفت برا اون می‌گرفت من کادوی زوری نمیخوام اصلا خوشم نمیاد الان بیرونه می‌دونم ک یه چیز میگیره البته اونم برام دیگه ارزشی ندارع به نظرتون چه ری اکشنی نشون بدم بهش هم پیام دادم که چیزی نگیر ارزشی برام ندارع همه چی بع وقتش قشنگه 

آخه یه ماهه همش میگم به بع روز زن نزدیکه اونم میخندید واقعا انتظار نداشتم چیزی نگیره

اگر دیروز هم می‌گرفت با توجه به اینکه یکماهه گوشزد میکنی به نظرت ارزش داشت؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کادو رو ازش قبول کن ولی با مهربونی نه دعوا و تندی بهش بگو مرسی عزیزم ولی چقدر خوشحال تر میشدم دیروز این کار قشنگو میکردی آخه هرچیزی به وقت و موقعش قشنگه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
شوهر منم برام هیچی نخرید فقط تبریک ...البته دیروزم شیفت بود

شوهر من براش مهم نبود انگار. بخدا ما زنا خیلی ساده ایم هفته پیش روز حمل و نقل بود من برا اونم کادو گرفته بودم براش جاکلیدی سفارش داده بودم.اما دیگه می‌خوام منم عوض شم هرساله روز مرد براش یه کادو خوب میگیرم امسال میخوام کلا نگیرم

مردا این تایم و اینا زیاد مهم نیس واسشون داداش من امروز زنگ زد به مامانم تبریک گفت با اینکه دیره 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

عزیزم به نظرم همسرت رو درک کن .منم ۱۰۰تومن از همسرم پول گرفتم چون دستش خالی بود عروسی داشتیم .والا با این خرج و مخارج سنگین واقعا مردا گناه دارند .منم یه کوچولو ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم .چون از دل و جون واسه زندگیمون مایه میذاره .مناسبت‌ها همه حاشیه زندگیه .اصل کاری اون دوست داشتن و عشق و تفاهمه .ادمها همیشه تو یه موقعیت نیستند 

بیخیال بخاطر کادو تو زندگیت تلخی ننداز 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

شوهر من براش مهم نبود انگار. بخدا ما زنا خیلی ساده ایم هفته پیش روز حمل و نقل بود من برا اونم کادو گ ...

نه من کادو زیاد براش نمی‌گیرم 

وقتی خودم کار میکردم می‌گرفتم ولی الان با پول خودش براش کادو بگیرم برای مسخره اس

اگر دیروز هم می‌گرفت با توجه به اینکه یکماهه گوشزد میکنی به نظرت ارزش داشت؟

بله چون به شوخی میگفتم به به ببینیم چی کادو میگیری همیشه طلا میگیرع امسال میگف طلا نمیشع قرض دارم گفتم باشه