2777
2789
عنوان

زن بابام فرت و فرت حامله میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 167 پست
اتفاقا ریپ میزنم چون خودتم متضاد حرف میزنی یکبار گفتی اقوامم بالای چهل باردار شدن همه موفق پس درسته ...

شما کمتر حرص بخور من هم اقوامم سن بالا بچا اوردن هم تو کشورهای مترقی و با فرهنگ اینجوری هستن. که چیزی گفتم تناقض داشته باشه. گفتم من موافق این شرایطم جون هم میخوام مهاجرت کنم پس خودمو با فرهنگ پایین و چیپ شماها نسنجیدم. با فرهنگ اقوامم و کشور مقصد سنجیدم. حرف من تناقض نداره شمایی که از بدبختی و زور که بهت اومده داری حرص میخوری و اختلال روانت زده بالا. لطفا یک سطل اب سرد بریز روی سرت چون هیچ وقت به امثال ما نمیرسی عزیزم تو همین فرهنگ پایین با مهاجرای افعانی باردار شو تو این کشور برای شماها بهشته. درسمم خیلی خوندم خانم فوق لیسانس. دیگه هم پیام نده واقعا افکارت مریضه میگم که شما تو 15 سالگی ازدواج کن. در ضمن حرفات ریالی ارزش نداره برای من. دیگه حرص نخور به جاب اب سرد بنوش شاید حالت بهتر شه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما کمتر حرص بخور من هم اقوامم سن بالا بچا اوردن هم تو کشورهای مترقی و با فرهنگ اینجوری هستن. که چیز ...

تو چه بدبختی هستی ک هم وطنت و کشورتو تخریب میکنی بعد ادعات هم میشه 

در حالی ک خودتو با فرهنگ میدونی ولی تو حرفات عدم فرهنگ و اصالت موج میزنه 

من نه شمارو دیدم نه میشناسم از کلام شما متوجه شدم که بسیار متوهم هستی که فکر میکنی بقیه از شما پایینتر هستن 

همین شمایی ک داری ادعا میکنی در مقابل من باید بدونی ک حداقل چهار تا کشور بیشتر از شما گشتم و پدرم بخشی از کارش خارج از ایران هست ولی ادعایی ندارم و اتفاقا هیچ وقت کشورم رو پایین نمیارم 

فک کنم تو ایران باتوجه به افکار و فرهنگی که دارین کسی شمارو ادم حساب نکرده که انقد عصبی و ناراحتین 

به هر حال تونستین برین به فکر باشه که نصف مردم به فکر مهاجرتن حداقل برای تصمیمیت پز نده ک ادم خندش میگیره

بچه مادری رو میخواد که به خودش برسه بتونه چهارتا کلمه حرف بزنه مادر کم سن و سالی که تحصیلات پایینی د ...

یه مادر ۳۰ ساله هم فرصت اینو داشته که به خودش برسه و تحصیلات عالی و توسعه فردی رو داشته باشه  

فقط بابات چرا قبول میکنه خب😂

فک کنم دعا ب خوردش داده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
شما دارین از نظر روحی نظر میدین این نگرشتون یعنی حتی سواد بحث رو هم نداری و من با شما حرفی ندارم عمو ...

نخیر خانم شما که سواد داری برای کشورمون کافیه بقیه خانمارو شما راهنمایی میفرماید....

من خودم کادر درمانم

عزیزم به چه چیزهایی فکر میکنی از خدا که بالاتر نیستی و از حواسته اش؟ همسر خیلی از پیامبران هم تو سن ...

دلیل توجیه کننده نداشتید بحث رو اعتقادی و ایمانی کردید؟ 

شما که توجیهتون توسعه فردی و کشورهای غربی بود چون از این طریق نتونستید بحثو پیش ببرید خواست خدا و پیامبراش رو وارد موضوع کردید؟

چون معتقدیم ۵۰ سالگی برای بچه دار شدن مناسب نیست یعنی موافق باردی تو سن بچگی ( ۱۵ سالگی هستیم)؟ 

والا نه ناراحتی بوده که نیاز به سطل آب باشه نه سعی در متقاعد کردنه کسی ولی گویا شما بهم ریختید 

خدا یه بچه سالم بهش بده اونم حق داره بالاخره

نمیده که این خانوم نزدیک ۴۷ سالشه و همه ی بچه هاش سقط شدن ( حتی یه مردی که بچه داره تو ۴۷ سالگیش زنش باردار شه مسخرش میکنن میگن زنگوله ی پای تابوته بچه به سن ازدواج برسه پدرش مُرده )