2777
2789
عنوان

زن بابام فرت و فرت حامله میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 168 پست
اگه سبک زندگی اصلاح شده ای داشتن که ۵ بچه سقط شده نداشتن

من کلی گفتم که وضعیت سالمندی  الان با گذشته خیلی فرق کرده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
شما دکتری رو برای خودت گرفتی همونطور ک منم فوق لیسانسمو برای خودم گرفتم و باهاش پز نمیدم ولی لازمه ب ...

عزیزم منم از علوم پزشکی بهشتی دکتری فیزیک پزشکی و ارشدشو گرفتم پز هم نمیدم بیشتر از شماها هم تو محیط درمانی بودم و سروکار دارم، کلی هم مقاله خوندم براش، شما پس دهان بین هستی درسته چون فرهنگ ایران خاله زنکی و دهان بینی و دخالت تو کار بقیه هست دیگه. شما بخاطر این فرهنگ میخوای همرنگ جماعت باشی مثلا بکوبی تو هم جنست و هیت بدی که حالا بعد 40 سالگی دیگه بره طرف کفن بخره و بمیره و بچه نیاره چون فرهنگ شما اینه؟ لطفا خودتون و افکارتون درست کنید قرار نیست مردم مطابق میل شما باشن. منم دقیقا به همین دلایل یه فکر مهاجرتم چون نمیخوام بچم تو این فرهنگ پر استرس که همه تو کار شخصی و خصوصی هم حتی دخالت دارن و نظر میدن بزرگ، شه. دیگه هم ریپ نزنین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا چه زمانی دیره؟از نظر علمی هم بارداری بالای 38 سال خطرناکه و پیشنهاد نمیشه باتوجه به سقط های مک ...

مطالعات علمی جدید صحبت های شما رو تایید نمیکنن 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

اون خانم برای بقای زندگی خودش تلاش میکنه و به نظر خودش این راه بهتره....چرا پدر شما با این ۶۸ سن هر ۶ ماه  حامله میکنه؟؟؟؟

فقط خانم بد هست؟؟والا کار پدر شما با این سنش هزار برابر بدتر این خانمه

دلیل نمیشه چون دور شما دوتا مورد بوده تعمیم بدید به کل بارداری بالای ۴۰ سال ریسکه و احتمال اینکه بچه ...

در کل بر اساس سبک زندگی چهار تا ادم داره زندگی میکنه و جالبیش اینه این کارو تایید میکنه 

و میگه چون تو کشورای دیگ انجام میدن درسته ولی از نظر عامی براش اهمیتی نداره سیستم بدنی چه بلایی سرش میاد 

خنده داره

دور من چهارتا بوده؟ کل اقوام و اطرافیانم اینجوری بودن و ما به ازدواج زیر 35 سال اصلا اعتقاد نداریم. ...

مادر شاغل و با کمالات و تحصیلات و ورزشکار که وقتی بچش ۷ ساله است و سال تحصیلی رو میخواد شروع کنه ۵۷ سالشه و ...

اکثر بچه ها تجربه خجالت زدگی تو این سن رو دارن بابت حضور والدین در چنین جمع هایی که مربوط به عزت نفس اجتماعیه و وقتی بنا بر جو جامعه اکثر مادر ها بازه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال باشن این خجالت زدگیه در بچه تشدید میشه البته اگر در کل اقوام شما اینطور نباشه و بخواید تکذیب کنید

عزیزم منم از علوم پزشکی بهشتی دکتری فیزیک پزشکی و ارشدشو گرفتم پز هم نمیدم بیشتر از شماها هم تو محیط ...

اتفاقا ریپ میزنم چون خودتم متضاد حرف میزنی 

یکبار گفتی اقوامم بالای چهل باردار شدن همه موفق پس درسته بعد گفتی کشورای خارج اینکارو میکنن پس درسته 

عزیزم شما دچار اختلال روانی هستی که نمیدونی با خودت چند چندی متاسفانه 

کاش حداقل اون موقع ک دانشگاه میرفتی یکم بیشتر درس میخوندی 

خودتون در حال مقایسه هستین و به بقیه ایراد میگیرین 

بعید میدونم بااین سطح از دانشتون کشوری حاضر باشه شمارو راه بده 

شماهم بجای ایراد گرفتن از هم وطن و لیس زدن کشورای غربی یاد بگیر هر فردی سبکی برای زندگی داره چون قوامت اینطوری بودن لازم نیست همه همین باشن 

حالا بسلامت

در کل بر اساس سبک زندگی چهار تا ادم داره زندگی میکنه و جالبیش اینه این کارو تایید میکنه و میگه چون ت ...

عزیزم شما بذارین به سن ۴۰ سال به بالا برسین نظر بدین..

چون این مورد کاملا به توان جسمی و روحی خانم بستگی داره..

خانم ۴۰ ساله هست سرحالتر از ۲۵ سالگیش هست و خانمیم داریم ۴۰ساله نشده احساس پیری میکنه..

چرا نباشه؟بچه های الان با هوش هستن مثل نسل های قدیم نیستن تا سن بالا بشینن خرجشون رو پدرمادر بده سری ...

مسئله اینه که ۵۰ سالگی احتمال اینکه بچه باهوش متولد شه کمه

اگه اطمینان دارید از این موضوع که چه بهتر تا ۵۰ سالگی تمرکزتون روی خودتون باشه بعد اون به فرزند اوری فکر کنید 

عزیزم شما بذارین به سن ۴۰ سال به بالا برسین نظر بدین..چون این مورد کاملا به توان جسمی و روحی خانم بس ...

شما دارین از نظر روحی نظر میدین 

این نگرشتون یعنی حتی سواد بحث رو هم نداری و من با شما حرفی ندارم عموما با کسی هم صحبت میشم ک حداقل کمی دانش داشته باشه نه کسی که رزوحیه افرادو داره با جسمی ک قراره رحم زن بچه رو توش پرورش بده یکی میدونه 

مادر شاغل و با کمالات و تحصیلات و ورزشکار که وقتی بچش ۷ ساله است و سال تحصیلی رو میخواد شروع کنه ۵۷ ...

بچه مادری رو میخواد که به خودش برسه بتونه چهارتا کلمه حرف بزنه مادر کم سن و سالی که تحصیلات پایینی داشته باشه و به خودشم نرسه بچه بازم ازش خجالت میکشه

مادر شاغل و با کمالات و تحصیلات و ورزشکار که وقتی بچش ۷ ساله است و سال تحصیلی رو میخواد شروع کنه ۵۷ ...

عزیزم به چه چیزهایی فکر میکنی از خدا که بالاتر نیستی و از حواسته اش؟ همسر خیلی از پیامبران هم تو سن خیلی بالا بچه اوردن، حضرت محمد در 25 سالگی هم با خانم 40 ساله ازدواج کردن، شما کی باشی که نظر بدی برای امر خدا. مهم خداست و دو طرفش که بسنجن میتونن یا نه. ادم باید از خدا خجالت بکشه. جالبه خیلیا جلوی خدا شرم و خجالت ندارن بعد سر بچه روشن فکر میشن. لطفا عقایدت رو برای خودت نگه دار. شما تو افکار خودت باش لطفا بچه هاتونم تو 15 سالگی به دنیا بیارین. به کار بقیه هم دخالت نکنین چون محترمانه بگم اصلا بهتون مربوط نیست. اگر ناراحتین یک سطل اب سرد بریزید روی سرتون. 

اتفاقا هیچ اشکالی نداره از اقوامم بالای 45 سال 4 تا خانم سالها قبل بچه دار شدن و بجه های همه یا دکتر ...

از اون دسته ادمایی هستی که طرف هیچی نداره ولی اعتقاد دارن بچه با خودش برکت و پول میاره

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧