2777
2789
عنوان

زن بابام فرت و فرت حامله میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3375 بازدید | 166 پست
خب باشه الان اکثر کشورا همینن پس دیگه بچه نیارن؟ اقوام خودم حتی 54 سالگی بچه اورد الانم بچش 40 ساله ...

مثلا کدوم کشورا 

حداقل یه کشورو برو از نزدیک ببین بعد امار علمی غلط بده 

چند تا سقط کرده زن بابات؟

۵ تا این شیشمیشه بارداره

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورتون اینه که ۴۶ ۵۰ سالگی برای بچه دار شدن مناسبه حرفی نمیمونه

اتفاقا هیچ اشکالی نداره از اقوامم بالای 45 سال 4 تا خانم سالها قبل بچه دار شدن و بجه های همه یا دکترن یا فوق لیسانس دارن و همه شاغل هستن... اینا همش حرفه. مادراشون هم زنده و سالم. ولی خیلیا تو سن پایین هم میارن بچه ها اوتیزم دارن یا مادر شاید دچار سانحه بشه. اینا همش حرفه خدا هرکسو بخواد نگه میداره. هرکسم عمرش تموم شه میره. 

الان تفاوت سنیا اکثرا زیاد شده بخاطر ازدواج دیر و ..

اون شرایطش متفاوته 

ولی اینک برای خودخواهی و نفع خودت یه نفرو بدنیا بیاری و به مشکلات و عواقبش فکر نکنی خیلی بده 

قطعا هدف از این بچه دار شدن چیزی جز خودخواهی نیست وگرنه طمع مادر شدنو چشیدن یک بار 

وا یعنی وی اینطور فک نکن ؟خب یک مادر ۲۰ ساله قابل مقایسه با مادر ۴۰ سالس؟از هزار نظر اون بچه ضرر می‌ ...

من ۴۱ سالمه ، دختر اولم کلاس دوم، دومی هم تو راهه.

دخترم تو کلاس از همه جلوتر، از نظر رسیدگی من و باباش، از همه جلوتر .

تو ان لاین ها قشنگ متوجه میشدم.

وقتی بیاد خونه تک تک دفتر و کتاباش رو بررسی میکنم.

از نظر بازی و تفریح و وقت گذروندن، نه من و نه شوهرم کم نمیزاریم براش.

این تمام اطرافیان هم میگن.

به سن و سال نیست، طرف ۲۰ سالشم نیست میگه حوصله ی بچه ندارم

وا یعنی وی اینطور فک نکن ؟خب یک مادر ۲۰ ساله قابل مقایسه با مادر ۴۰ سالس؟از هزار نظر اون بچه ضرر می‌ ...

یه مامان ۴۰ ساله به مراتب از یه مامان ۲۰ ساله بهتره 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
مثلا کدوم کشورا حداقل یه کشورو برو از نزدیک ببین بعد امار علمی غلط بده

عزیزم میدونی نرفتم من دکتری تخصصی دارم فرصت مطالعاتی رفتم لطفا همه رو مثل خودت نگاه نکن. نروژ، سوئد دانمارک فنلاند ژاپن و ایسلند همه اینجوری هستن شماهم سعی کن از سر کوچت حرکتی کنی و یک زبان خارجی یاد بگیری حداقل بتونی با فرهنگ های دیگه تعامل کنی. شما تو 15 سالگی باردار شو کسی مشکلی نداره. 

بابات پولدار

تقریبا اره

دوتا زمین مسکونی داره یکیشو داد ب من واسه ارثم...ی خونه ۳۰۰ متری ۲۰۰ متر زیر بنا..سه تا باغ..دوتا زمین کشاورزی..ی خونه تو روستا حدود ۱۲۰ متر

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
یه مامان ۴۰ ساله به مراتب از یه مامان ۲۰ ساله بهتره

کجاش بهتره؟ 

مادر چهل ساله اصلا حال و حوصله مادر بیست ساله رو نداره

ریسک پذیری اونو نداره

چه بسا توی جوونی بچه پیر و فرسوده میشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

من ۴۱ سالمه ، دختر اولم کلاس دوم، دومی هم تو راهه.دخترم تو کلاس از همه جلوتر، از نظر رسیدگی من و باب ...

دقیقا.کم پیش میاد مامان ۲۰ ساله ای حوصله ی بچه داری داشته باشه... اکثر کودک آزاری ها متعلق به مادرهای کم سن و سال بوده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
یاد ملیسا تو سریال زندگی شاهانه افتادم رفت با مرد پولدار مرد پولداره هم دو تا بچه داشت خیلی پولدار ب ...

دقیقا دیدم فیلمه رو🤣🤣🤣